Algemene Voorwaarden boeking Naaicursus

Voorwaarden boeking van een Naaicursus bij Creatief Atelier Zus & Zus

 

1. Aanmelding en reservering

Na inschrijving middels het inschrijfformulier wordt een plek voor de gewenste Naailessen gereserveerd. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je reservering met betalingsgegevens en overige informatie.

Let op!! Bij het maken van een reservering verbind je je automatisch aan onze inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden. Het maken van een reservering is dus NIET vrijblijvend!

 

2. Betalingen inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor nieuwe cursisten dient na het inleveren van het ingevulde inschrijfformulier per omgaande op onze rekening te zijn bijgeschreven. Betalingen dienen te worden gedaan onder vermelding van je naam en de avond van keuze op rekeningnummer IBAN: NL31 INGB 0755944615 ten name van Monique Vissenberg.

Eventueel kun je vóór de aangegeven betalingstermijn contant betalen in het atelier Zus & Zus.

 

3. Betalingen lesgeld

Het lesgeld bedraagt voor bijv. 10 wekelijkse lessen € 160,00 (incl. 21% btw). Het aantal lessen kan per blok verschillen.

Het lesgeld dient uiterlijk 21 dagen voor aanvang van de eerste les overgemaakt te zijn op rekeningnummer IBAN: NL31 INGB 0755944615 ten name van Monique Vissenberg onder vermelding van je naam en de avond/ochtend van je keuze. Heb je inschrijfgeld betaald dan mag je dit bedrag in mindering brengen op het totaal bedrag. 

In termijnen betalen is in overleg mogelijk, stuur me dan even een mailtje hierover.  Let op! in het atelier is geen mogelijkheid tot pinnen.

 

4. Annuleringsvoorwaarden tijdens het volgen van een naaicursus

Tot uiterlijk 21 dagen voor aanvang van de eerste naailes, kan de reservering zonder kosten worden geannuleerd. Annuleren kan uitsluitend per mail zusenzus.venray@gmail.com

Daarna ben ik genoodzaakt € 30,00 in rekening te brengen ter compensatie voor de verliespost. Realiseer je je a.u.b. dat ik je plaats heb gereserveerd en heb vastgehouden.

 

Bij ziekte of afmelding, een paar dagen voor de les, kun je een inhaaldatum bespreken. Dit is met een maximum van 2 lessen en moet vallen in het zelfde blok als de cursus zelf, tenzij in overleg anders wordt afgesproken.

Alleen in uiterste gevallen en bij tijdig afmelden is inhalen mogelijk.  Dan kunnen we voor jou een inhaalmoment afspreken en geef je ook een ander de kans om jouw plaatsje te benutten.

Restitutie van lesgeld, bijvoorbeeld op grond van onderbreking van de lessen gedurende het cursusblok,  is niet mogelijk. De lessen van korte cursussen of workshops worden ingeval van verhindering door mij zelf  in overleg met de cursisten op een ander tijdstip ingehaald.

Stoppen?

Jammer!

Als je wilt gaan stoppen met de lessen heb je een schriftelijke opzegtermijn van 1 maand voor het einde van de lopende periode.

 

5. Aansprakelijkheid

Creatief Atelier Zus & Zus kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor het uitvallen van naailessen door overmacht. Creatief Atelier Zus & Zus aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade die voortkomt uit het volgen van een naaicursus.Deelname aan alle activiteiten in Creatief Atelier Zus & Zus is geheel voor eigen risico. Creatief Atelier Zus & Zus kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade of letsel opgelopen in het pand van Zus & Zus.

 

6. Fotografen auteursrecht

Foto’s gemaakt tijdens lessen mogen gebruikt worden voor eigen gebruik en portfolio. Ze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Zus & Zus op welke wijze dan ook commercieel gebruikt worden. Zonder tegenbericht heeft Zus & Zus het recht om foto’s gemaakt in het atelier te gebruiken voor eigen doeleinden zoals bv. plaatsing op de website.

 

7. Retour Verkoop

Ruilen goederen binnen 14 dagen.

Er is geen recht op retour op afgeknipte en gesneden artikelen.

 

8. Algemeen

Door je aan te melden voor een activiteit in het Creatief Atelier Zus & Zus, verklaar je akkoord te gaan met de voorwaarden.

Wij behouden ons het recht voor om informatie op de website tussentijds te wijzigen.

 

9.Tolerantie

Creatief Atelier Zus & Zus is voor iedereen, wij accepteren binnen geen discriminatie en/of pesterijen.

10. Privacy verklaring

Creatief Atelier Zus & Zus respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je e-mailadres om je te informeren via een nieuwsbrief over de ontwikkeling van de website, over speciale aanbiedingen en acties en natuurlijk de workshops en cursussen die hier in het atelier worden gegeven.  

Als je hier niet langer prijs op stelt, kun je je altijd uitschrijven door een mail te sturen

Creatief Atelier Zus & Zus zal je persoonlijke gegevens niet met derden delen, tenzij derden betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling. Wij zullen je persoonlijke gegevens ook niet verkopen aan derden. Dit betekend dat je gegevens veilig bij ons zijn en wij ze altijd netjes zullen gebruiken.

© 2009 - 2020 Creatief Atelier Zus & Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?