Algemene Verkoop voorwaarden

Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van Zus & Zus, gevestigd te Venray.

1. Toepasselijkheid
Op al onze artikelen zijn de volgende leverings-, betalingscondities van toepassing.

2. Prijzen
Alle prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Eventuele prijswijzigingen en zetfouten zijn voorbehouden.

3. Bestellen.
Als je een bestelling plaatst ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.
Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten en de bankgegevens.

4. Betalen.
4.1. Vooraf betalen via bank/giro.
Ik bereken voor pakketpost € 6,75 verzendkosten. Brievenbuspost wordt berekend naar gelang het gewicht. Zie elders bij Verzendkosten.
4.2.Bestelling ophalen.
Het is mogelijk om de bestelling op te komen halen. Ook bij het ophalen van een bestelling dien je vooruit te betalen. Ik mail je na het plaatsen van de bestelling voor een datum en tijd. Ophalen kan alleen op afspraak.

Ik reserveer je bestelling 7 dagen. Heb ik dan nog geen betaling ontvangen dan stuur ik een herinnering. Krijg ik daar geen reactie op dan annuleer ik de bestelling en worden de artikelen weer in de winkel geplaatst.

5. Verzenden.
Behoudens overmacht en eventuele, uitdrukkelijk op de website aangegeven perioden, waarbinnen naar zeggen van Zus & Zus geen verzending zal plaatsvinden, worden alle artikelen, naar ontvangst van je betaling, uiterlijk binnen 3 werkdagen verzonden. Hiervan ontvang je bericht. De feitelijke uitvoering van de levering wordt verzorgd door TNT Post.
Zus & Zus kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, diefstal en beschadigen van uw bestelling tijdens de verzending door TNT Post.
Je kan er voor kiezen om tegen een meerprijs de bestelling verzekerd te laten verzenden.
Mocht je dit willen, laat het dan even weten tijdens het bestelproces in het veld "opmerkingen".
Alle bedragen zijn exclusief verzendkosten en inclusief BTW.

6. Annuleren
Iedere bestelling kan, zonder kosten, binnen 24 uur nadat je de bestelling hebt geplaatst worden geannuleerd. Wij verzoeken je daartoe een e-mail te sturen aan zusenzus.venray@gmail.com. Je orderannulering zal per e-mail bevestigd worden.
Indien je niet binnen 24 uur de bestelling hebt geannuleerd c.q. geen bevestiging van annulering kunt overleggen, ben je betalingsplichtig. Zus & Zus is gerechtigd kosten aan je door te berekenen, indien de bestelling niet is geannuleerd en niet binnen de gestelde periode voldaan wordt.
 

7. Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en voor het beheren van de daaruit voortvloeiende klantenrelaties. Je gegevens zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

8. Klachten/ suggesties
Heb je een klacht, suggestie of opmerking, neem dan contact met ons op door een e mail te sturen.

9. Toepasselijk recht
Op alle overeenkomsten en alle geschillen die daaruit mochten voortvloeien, is Nederlands recht van toepassing.

10. Auteursrecht
Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreidt zonder schriftelijke toestemming van Zus & Zus.
Alle foto`s en afbeeldingen zijn eigendom van Zus & Zus. De foto`s en afbeeldingen mogen niet zonder toestemming gekopieerd of voor andere doeleinden gebruikt worden.
Alle teksten op de site, evenals teksten op eigen ontworpen artikelen zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijk toestemming niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

11. Privacy verklaring

Creatief Atelier Zus & Zus respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je e-mailadres om je te informeren via een nieuwsbrief over de ontwikkeling van de website, over speciale aanbiedingen en acties en natuurlijk de workshops en cursussen die hier in het atelier worden gegeven.  

Als je hier niet langer prijs op stelt, kun je je altijd uitschrijven door een mail te sturen naar zusenzus.venray@gmail.com

Creatief Atelier Zus & Zus zal je persoonlijke gegevens niet met derden delen, tenzij derden betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling. Wij zullen je persoonlijke gegevens ook niet verkopen aan derden. Dit betekend dat je gegevens veilig bij ons zijn en wij ze altijd netjes zullen gebruiken.

© 2009 - 2020 Creatief Atelier Zus & Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?