Kinder Naai Atelier

Kinder Naai Atelier

Ik krijg de laatste tijd steeds vaker de vraag of ik ook aan kinderen naailes geef. Vandaar dat er dit jaar een Kinder Naai Atelier van start gaat voor kinderen vanaf 10 jaar.    

De eerste les gaan we kennis maken en kijken hoe ver ze zijn qua handigheid, behendigheid op de naaimachine en bespreken wat ze zo al willen leren maken e.d. Ze mogen zelf ook aangeven waar de voorkeur naar uit gaat en dan overleggen we of dat kan. Qua kleding voor hen zelf kijken we eerst hoe ver ze zijn. Het eerste werkstuk zal iets gemakkelijks zijn, zoals bijv. een kussenhoes. Dit kunnen ze dan helemaal pimpen met bijvoorbeeld applicaties e.d. In het atelier zijn hiervan diverse voorbeelden aanwezig, maar ze mogen het natuurlijk ook zelf ontwerpen. Veel gaat in overleg met elkaar. En ze hoeven niet iets te maken wat ze niet willen. 

In het atelier zijn naaimachines en lockmachines aanwezig waar ze gebruik van mogen maken tijdens de lessen. Uit ervaring weet ik echter, dat het fijner is om een eigen naaimachine mee te nemen, zodat ze het daar op kunnen leren en ze het thuis ook zelf kunnen uitproberen. Ik kan ze ook bepaalde toepassingen laten zien op hun eigen naaimachine.

Mocht je zelf tegelijkertijd, samen met je dochter/zoon, willen leren hoe je het modevak onder de knie kunt krijgen dan is die mogelijkheid altijd aanwezig.

Meer informatie kan via de mail of telefonisch.

 

 

 

© 2009 - 2020 Creatief Atelier Zus & Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?