Tiener Atelier

Vorig seizoen hebben we weer een start gemaakt met het Tiener Atelier en wat was het leuk! Dus ook dit seizoen gaan we gezellig door.

Speciaal voor de jeugd vanaf de brugklas en die dus het Kinder Atelier ontgroeit zijn. Een nieuwe fase die je ingaat en een heel stuk volwassener.

Tijdens deze lessen ga je op zoek in de creatieve wereld. Je gaat kennis maken met verschillende technieken en materialen, aangepast aan jouw eigen stijl. Of misschien moet je nog wel op zoek naar je eigen stijl! Dit kun je dan mooi uitzoeken bij het Tiener Atelier. We werken met stof, hout, stempels, sjablonen en nog zo veel meer. 

Om een idee te krijgen wat er zoal gemaakt word, kun je even op Facebook kijken of op Pintrest. 

Ook deze cursus is niet wekelijks, maar maandelijks. Op een zaterdagochtend van 10.00 uur tot 12.30 uur. Wil je meer informatie, stuur hiervoor even een mailtje of neem telefonisch contact met me op. Kun je niet op een zaterdagochtend, laat me dan even weten welk dagdeel je wel uit zou komen, dan kijken we even of er iets te plannen is.

De data die zijn ingepland zijn:

       

vanwege COVID 19 is er op het moment geen Tiener Atelier ingepland. Wil je op de hoogte gehouden worden, stuur me dan een mail. Voeg dan wel even mijn mailadres toe aan je contactpersonen, om zo te voorkomen dat de mail in de spambox terecht komt.

 

 

Alle prijzen zijn incl. BTW en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

 

© 2009 - 2020 Creatief Atelier Zus & Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?