Schilder workshops

Vorige Artikel 7 van 8 Volgende

Schilderworkshop als “teambuilding”

Schilderworkshops als teambuilding, als zakelijk bedrijf uitje, dit is een schilder sessies  waaraan een ieder kan deelnemen. De doeken kunnen met elkaar of apart op gehangen worden. De doeken kunnen in combinatie en/ of kleurstijl van uw bedrijfslogo of interieur bij elkaar passen of aan elkaar verbonden worden zodat er 1 totaal doek ontstaat.

Doelstelling: schilderen in team verband, samenwerking, overleg en elkaar beter leren kennen, vernieuwing en ontspanning, op een creatieve manier bezig zijn met je team en jullie thema/doelstelling in onderling overleg in beeld brengen en je samen sterk maken. 

Teamspirit, initiatief en durf gevraagd en dat levert trots op!

Bovenstaande is ook zeer geschikt voor een vriendendag, vrijgezellendag,  of een familie uitje. Als er wat te vieren valt, een afscheid, jubileum, verjaardag, Abraham of Sara. Maak een uniek eigen kunstwerk als zeer speciale herinnering aan een speciale dag. Eventueel ook mogelijk op een eigen locatie.  

Schilderworkshop funpainting

Ieder beschilderd een eigen doek in een eigen kleur/stijl, op eigen tempo en manier. Niets moet en alles mag, wel of niet geïnspireerd aan de hand van voorbeelden of een eigen compositie. Altijd al een Keith Haring, Corneille of Herman Brood willen schilderen? Nu kun je op een leuke en speelse manier dit leren. Met behulp van handige sjablonen en voorbeelden maak je je schilderij tot een succes. Je hebt geen enkele schilderervaring nodig. Heb je een eigen of ander speciaal ontwerp, breng dit dan gerust mee of vraag hierna door voor af een mailtje te sturen.

Tijdens de schilderworkshop ontstaan verrassende resultaten, welke voor elke deelnemer vaak als zeer ontspannen en bevrijdende manier van werken word ervaren.

Schilderworkshop thema schilderen

Iedereen schildert een doek, wat bij het vooraf gekozen thema past, zodat de doeken bij elkaar horen. Later kun je zelf bepalen of je het op een centrale plek bij elkaar hangt of dat ieder zijn eigen schilderij mee naar huis neemt.

Schilderworkshop totaal doek

We leggen de doeken eerst aan elkaar en voorzien dit geheel van een thema/onderwerp. Welke daarna beschilderd worden zodat de kleuren en vormen over lopen in elkaars doeken. Hierbij kan men in een speciale kleurstelling werken die voor aanvang bepaald is. Uiteindelijk word het een groot doek.

Doelstelling van deze manier van schilderen is de omgang met verf, durven schilderen, explosief en ontspannen bezig zijn. Het resultaat is dat je vrijer wordt in de omgang met verf, je de uitdaging aan durft om te experimenteren met meer kleur en het los komen van de vorm.

Prijs voor een 3 uur durende schilderworkshop vanaf € ...... p/p (incl. 21% btw). Hier zit bij inbegrepen: alle basismaterialen zoals verf, gebruik van materialen, onbeperkt koffie/thee met wat lekkers, bescherming van uw kleding.  

Wil je gebruik maken van een lunch dan is de prijs vanaf € ...... p/p (incl. 21% btw). Hier zit bij inbegrepen een lekker eigen gemaakte kop soep en een luxe belegd broodje. Wil je het uitgebreider, mail me dan voor de mogelijkheden.

Zijn er nog vragen, stel ze gerust want ik sta overal voor open.

 

 

Alle prijzen zijn incl. BTW en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

© 2009 - 2020 Creatief Atelier Zus & Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?