Persoonlijk ontworpen rouwbloemwerk:

Bloemen voor een afscheid van een naaste...
ze zijn het laatse wat we hen nog kunnen "geven" en kunnen ook een stukje troost bieden op het moment van afscheid.
Hoe mooi is het, dit laatse gebaar met zorg en aandacht uit te kiezen, te bespreken en speciaal voor uw dierbare vorm te laten geven door een vak-bloemiste, welke dit met aandacht en liefde doet.
Omdat bloemen van oudsher al omgeven zijn door  en doordrenkt zijn met symboliek, kunnen we samen de juiste soorten kiezen, de vormgeving aan laten sluiten op de levenstijl van de overledene en de kleuren mee laten lopen in één persoonlijk en op maat gemaakt geheel: de bloemen laten "spreken" en een stukje troost kunnen zijn bij het afscheid.
Mijn specialisatie én ook een persoonlijke voorkeur gaat uit naar het maken van rouwbloemwerk op maat: Daarom heb ik altijd graag een persoonlijk gesprek om het bloemwerk te bespreken wat ik voor u kan maken. Zo kan ik me goed afstemmen op uw sferen en wensen.
In de regio Krimpenerwaard kan ik bij langskomen voor het afstemmen van de wensen, en t.z.t. bent u ook van harte welkom langs te komen ( na afspraak) in mijn atelier/winkel op de Voorstraat te Lekkerkerk. ( voorjaar 2020 ). telefonisch of via whatssapp doornemen, of uitgebreid via de email mag en kan natuurlijk ook altijd: net wat u het prettigste vind, daar er vaak ook ruggespraak  gehouden moet worden tussendoor met anderen.

Online rouwbloemen bestellen:
Omdat het soms nu eenmaal gemakkelijker is en de situatie daar om vraagt, kunt u ook alhier in onze webshop rouwbloemen bestellen aan de hand van een (standaard) voorbeeld.
( Alleen regio Krimenerwaard/Gouda, Capelle bezorgen, anders afhalen)
Ik werk tussnedoor aan de webshoppagina met voorbeelden om u nog beter van dienst te kunnen zijn in de toekomst.
Hoe u ook besteld: uw bloemwerk word altijd met zorg en verse materialen gemaakt!
>>> naar de webshop rouwbloemen <<<

Bezorgen of ophalen
Beide is mogelijk.
Het bezorgen van rouwbloemwerk is mogelijk in de gehele Krimpenerwaard, Krimpen a/d IJssel, Capelle a/d IJssel en Gouda. Daarbuiten helaas niet.
Vanaf een besteding van 200,00 is het bezorgen gratis, daaronder komen er bezorgkosten bij, afhankelijk van waar in de regio er bezorgd moet worden.
Ik bezorg waar u wilt in de genoemde regio: bij u thuis, of in de rouwcentra in de regio. Desgewenst help ik de bloemarrangementen terplaatse juist te schikken voor bijvoorbeeld de dienst.

 

Contact:
Tel./whatsApp: 061352191
( snelste manier: bij ggh, spreek in of stuur een berichtje dan reageer ik zsm.)
Facebook: ZIZO Plantaardig/ messenger
Mail: info@zizoplantaardig.nl
   

Gastenboek

Nog geen berichten geplaatst.
Plaats een bericht
© 2018 - 2020 Zizo Plantaardig | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?