Navigatie

Reviews

                             


 • Geplaatst door Ruud
  Ik vaak buikpijn direct na het eten, eigenwijs als ik was gewoon een tijdje mee rond gelopen. Wel heb ik gekeken naar bepaalde ingrediënten en een bloedonderzoek gedaan, maar hier kwam alleen maar uit dat ik een ‘Prikkelbare darm’ had. Blijkbaar is dit een verzamelnaam voor alles wat de huisarts niet precies kan uitleggen, maar ook niet veel kwaad kan. Uiteindelijk ben ik bij Angela terecht gekomen en heb ik een afspraak gemaakt.

  Ik had me voorgesteld dat het om heel veel aanpassingen in mijn eetschema zou gaan, maar ik heb het wel druk en had eigenlijk ook geen zin om er zoveel mee bezig te zijn. Angela heeft hier rekening mee gehouden door me veel opties te bieden en in kleine stapjes naar een beter eetschema te kijken. Nu zijn we 4 maanden later, zijn de klachten al heel veel verminderd en zitten we nog steeds op een stijgende lijn. Daarnaast eet ik ook nog veel gezonder, een extra meevaller.

  Angela heeft veel kennis in haar vakgebied en kan je dit zowel op een lastige als simpele manier uitleggen. Hoe meer je vraagt en hoe actiever je ermee bezig bent, hoe enthousiaster zowel Angela als jij wordt, waardoor jezelf nog meer resultaten ziet.

  Mocht het nog niet duidelijk zijn, een echte aanrader!
 • Geplaatst door Manon
  In juni klopte ik voor het eerst bij Angela aan. De aanleiding hiervoor was mijn buikklachten. Zolang ik me kan herinneren heb ik altijd al wel last van vage buikklachten. De ene keer meer dan de andere keer, maar het laatste half jaar werd dit veel erger en niet meer altijd draagbaar. Vooral een extreme misselijkheid gedurende de hele dag en met name na het eten in combinatie met krampen in mijn hele buik en een plotselinge opgezette buik werden me teveel. Angela is gaan zoeken naar de oorzaak en die hebben we aangepakt door middel van supplementen en voeding. Ik voel me zo veel beter, geen plotselinge opgezette buik en krampen meer en mijn misselijkheid is velen malen minder. Dus ik ben super blij met het resultaat. We gaan nog eventjes door, want Angela is pas tevreden wanneer ik mij weer helemaal op en tot fit voel! Ik ben dankbaar.
 • Geplaatst door Wil
  Via via aan het adres van Angela gekomen en na diverse pogingen gewicht kwijt te raken en mij béter te voelen, de stoute schoenen aan gedaan en een afspraak gemaakt!
  Angela denkt in mogelijkheden en in kleine stapjes vooruit.. Dat is prettig! Ook de mogelijkheid om via app en mail advies te krijgen vindt ik prettig.
  Nu, na een paar weken al zo goed als van mijn gevoel van voortdurend trek hebben áf!
  Door de supplementen ( die ze zorgvuldig bij mijn situatie zoekt),al verbetering te merken..
  Ik ga hier zeker mee verder! Dank Angela!
 • Geplaatst door Teuny
  Ik had erg veel hoofdpijnklachten. Dankzij de vakkundige hulp van Angela heb ik nu nog nauwelijks hoofdpijn. Een echte aanrader!
 • Geplaatst door Melanie
  Met aanhoudende buikklachten bij Angela aangeklopt waarop zij is gaan puzzelen wat binnen mijn gezondheidssituatie past. Ze heeft me daarop praktische informatie en tips gegeven + passende supplementen geadviseerd.Nu een maand later zijn mijn buikklachten drastisch afgenomen en ga ik me fitter voelen. Betrokken en gedreven,topcoach dus?
 • Geplaatst door Gert
  Top bedrijf! Zeker een aanrader!
 • Geplaatst door Henk
  Dankzij een uitgebalanceerd schema van voedingssupplementen en voedingsadviezen heb ik diverse chemo en bestraling sessies goed doorstaan. Met dank aan Angela.
 • Geplaatst door Mara
  Het is nu 3 weken geleden dat ik bij Angela ben geweest. Ik heb het advies op gebied van voeding opgevolgd en me hier ook goed aan gehouden. Het is naar mijn mening erg zwaar om bepaalde dingen niet meer te eten. Maar na jaren erge klachten te hebben gehad en veel onderzoeken is er eindelijk iemand die iets voor me kan betekenen. De klachten zijn al ver weg, nu nog even volhouden tot een resultaat waar ik al heel lang op heb gehoopt . Ik vind Angela erg vriendelijk en ze denkt goed met mij mee, ook vond ik de sfeer fijn.
 • Geplaatst door H.van de Ven
  Ik gebruikte al jaren cholesterol en bloeddrukverlaagde medicijnen, door de intensieve begeleiding van Angela en haar goede voedingsadviezen ben ik inmiddels driekwart jaar van de statines af.
  Ik had een enorm veel last van de bijwerkingen zoals stijfheid in de gewrichten.
  Mijn cholesterol gehalte blijft keurig op peil en mijn bloeddrukverlagende medicatie zijn inmiddels gehalveerd.
  Voel me ondanks mijn leeftijd weer energiek en heb gelukkig geen last meer van de bijwerkingen van de medicijnen.
  Angela wat een wetenschap en ervaring heb jij in huis zowel in ziektebeelden als in voedingstoffen!
  Daarbij ben jij een mens mens met het hart op juiste plaats.
 • Geplaatst door Remko wols
  Ben nu 2weken bezig en volg advies nauwkeurig op en heb al resultaat met betrekking op pijn klachten. Erg happy
 • Geplaatst door Melanie
  Ken Angela als collega in de zorg en vindt de stap die ze genomen heeft naar orthomoleculair voedingsdeskundige superstoer. Nu bij haar in consult..de tijd die ze in je steekt, de bevlogenheid en haar enthousiasme zijn zeer motiverend om het traject in te gaan met de stappen van aanpassing die ze voorstelt.Soms zo simpel waardoor verhelderend en uitvoerbaar.Nog veel te behalen zegt ze..ik ga ervoor!!!
 • Geplaatst door Mark
  Angela geeft ons gezin al tijden advies bij medische ongemakken. Mede door haar medische achtergrond en voedingkennis kunnen veel problemen worden verholpen. Thanks Angela .
 • Geplaatst door Rob Huijbers
  Ik heb nu een pasr weken persoonlijke begeleiding. Ben begonnen met lichamelijke ongemakken en kan nu al zeggen dat het een stuk beter gaat onder begeleiding van Angela.
  Wat ik persoonlijk vind is dat ik merk dat Angela zelf ook enthousiast is over de behaalde resultaten.En echt geïnteresseerd is in haar cliënten. Top,bedankt Angela
 • Geplaatst door Daniëlle
  Na het invullen van de vragenlijsten hadden we al snel een afspraak gemaakt om contact met elkaar te hebben. Waar ik een tekort aan had was voor mij geen verrassing door het stoppen met roken was ik de gehele dag opgefokt. Het advies van Angela en het inzetten van vitamines en een supplement zorgde er na een paar dagen al voor dat ik me al een stuk beter voelde. Ook het tussentijds contact is erg prettig, het gevoel dat ik met een vraag bij haar terecht kan geeft me een prettig gevoel. Ze neemt de tijd voor je vraagt goed door op de klachten die er zijn en geeft een advies waar ik ook echt iets mee kan.
 • Geplaatst door Annemiek
  Super geholpen door Angela.
  Geweldig mens met heel veel kennis!
  Een aanrader!

Waarom "eet jezelf beter"

- Alles over voeding!
- Wat is nu wel/niet
  gezond?
- De kracht van
  supplementen
- Persoonlijk advies en
  begeleiding

Advies nodig?

Ontdek hier wat ik jou te bieden heb!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Reviews

 • 11-09-2019 - Ik vaak buikpijn direct na het eten, eigenwijs als ik...  lees meer
 • 28-08-2019 - In juni klopte ik voor het eerst bij Angela aan....  lees meer
 • 21-08-2019 - Via via aan het adres van Angela gekomen en na...  lees meer
Plaats een bericht
© 2017 - 2019 www.eetjezelfbeter.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?