Supplementen...Waar let je nu eigenlijk op, welke wel welke niet?

Je start altijd met volwaardige voeding, soms lukt het niet om alle vitamines en mineralen binnen te krijgen dan kan een voedings supplement uitkomst bieden. Waar let je dan op?? Let op de biologische opneembaarheid van het product, deze worden beter opgenomen door ons lichaam. Synthetische producten bevatten vaak kleur, geur en smaakstoffen. Daarnaast worden er veel suikers in verwerkt zoals sucrose, mannitol, dextrose en sorbitol.
Leer etiketten lezen, vaak worden daar giftige stoffen aan toegevoegd o.a.magnesiumstearaat, stearinezuur, methylcellulose, titaandioxide en carnubawas. 

? Synthetische supplementen worden in het laboratorium gemaakt, biologische supplementen zijn onttrokken uit planten, door de natuur gemaakt.

? Het lichaam is waanzinnig gecompliceerd dat betekent dat één stofje altijd hulpstoffen nodig heeft. Bijvoorbeeld zink werkt samen met koper. Alleen zink innemen heeft dus geen zin want het heeft koper nodig om opgenomen te worden. Daarbij kan het lichaam ernstig uit balans raken als deze verhouding niet klopt. Dus de verhouding en samenstelling is van groot belang.

? Mineralen zoals Magnesium, zink, koper, mangaan etc. komen uit de aarde. Onderzoeken tonen steeds meer aan dat er bodemverarming is en nog maar weinig minarelen terug te vinden zijn in onze voeding. Mineralen worden niet door ons lichaam aangemaakt. Een goed supplement kan uitkomst bieden om de tekorten aan te vullen.

? Een goed supplement hoeft niet altijd duur te zijn.

? Vitamine D3 is een aanrader om in te nemen als supplement omdat wij gewoon weg te weinig aanmaken door zonlicht.

? Omega 3 is ook een aanrader, onze westerse maaltijden zijn rijk aan omega 6, de meeste mensen krijgen te weinig omega 3 binnen. Deze zit in visolie supplementen. Dit is noodzakelijk voor de juiste balans.

? Ik denk dat het lichaam optimaal functioneert als de vitaminen en mineralen balans juist is.

? Let op het gebruik van supplementen in combinatie met medicijnen.

? Conclusie, eet altijd volwaardige voeding, daarnaast kan je vitamines en mineralen toevoegen om tekorten aan te vullen. Dit zal bij iedereen anders zijn.

CORONAVIRUS

WIL JIJ TIPS EN/OF ADVIES OM JE IMMUUNSYSTEEM TE BOOSTEN IN DEZE MOEILIJKE TIJD? NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ME OP!
Tel: 06-20060187

Waarom "eet jezelf beter"

- Alles over voeding!
- Wat is nu wel/niet
  gezond?
- De kracht van
  supplementen
- Persoonlijk advies en
  begeleiding

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Reviews

  • 24-06-2020 - Ik ben bij Angela terecht gekomen voor klachten met de...  lees meer
  • 16-04-2020 - Bij Angela terecht gekomen om aftevallen met een lever en...  lees meer
  • 13-04-2020 - Ik ben zo dankbaar voor al jouw adviezen. Vinsd het...  lees meer
Plaats een bericht
© 2017 - 2020 www.eetjezelfbeter.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?