Een kater! Ooh zo vervelend! Hier een paar anti-kater weetjes!


?Donkergekleurde alcohol zoals rode wijn en whisky bevatten meer giftige stofjes die verantwoordelijk zijn voor hoofdpijn 

?Ga met een goed gevulde maag op pad, zo verkom je dat alcohol direct naar je dunne darm gaat en meteen wordt opgenomen in de bloedbaan. Voeding met veel proteïne en vetten zoals kaas vertragen de effecten hiervan ?

?Alcohol met bubbels zorgen voor ergere katers doordat de bubbels ervoor zorgen dat alcohol sneller wordt opgenomen en dat je sneller dronken wordt

?Drink water tussendoor, alcohol zorgt ervoor dat je meer vocht verliest dus je lichaam raakt sneller uitgedroogd. Een belangrijke oorzaak van een kater  ?

?Ben zuinig met paracetamol en ibuprofen, omdat deze ervoor zorgen dat je aderen in je hoofd gaan uitzetten, hoofdoorzaak 1 van de kater. Daarnaast raakt je lever er gefrustreerd van! En die heeft het toch al zo druk ?

?Probeer niet te snel te drinken, je lever heeft anderhalf uur nodig om een glas alcohol af te breken, het tussenproduct, acetaldehyde, hoopt zich op en juist deze stof zorgt voor een kater

?Alcohol zit bomvol met suikers, het lichaam moet deze ook afbreken, een extra taak dus!
Combineer alcohol dus niet met zoetigheid

?Als het je nog lukt drink dan een paar extra glazen water voor je gaat slapen ?

? Verwen je lichaam de volgende dag met voeding die veel vitamines (vit c) bevatten, voor herstel en energie. Niet alleen heeft je lichaam het overdag druk maar werkt ook nog de hele nacht door ?


The day after ?


?Het allerbelangrijkste is voldoende rust en slaap zodat het lichaam de kans krijgt om alle toxines op te ruimen en kan herstellen!

? Geen snacks, eet veel groenten en fruit.

? Water, water, water

?Bananen eten, ze bevatten veel kalium! Dit helpt bij het verwijderen van afvalstoffen uit ons lichaam, daarnaast belangrijk voor de juiste vochtbalans!

Doe er je voordeel mee!

CORONAVIRUS

WIL JIJ TIPS EN/OF ADVIES OM JE IMMUUNSYSTEEM TE BOOSTEN IN DEZE MOEILIJKE TIJD? NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ME OP!
Tel: 06-20060187

Waarom "eet jezelf beter"

- Alles over voeding!
- Wat is nu wel/niet
  gezond?
- De kracht van
  supplementen
- Persoonlijk advies en
  begeleiding

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Reviews

  • 24-06-2020 - Ik ben bij Angela terecht gekomen voor klachten met de...  lees meer
  • 16-04-2020 - Bij Angela terecht gekomen om aftevallen met een lever en...  lees meer
  • 13-04-2020 - Ik ben zo dankbaar voor al jouw adviezen. Vinsd het...  lees meer
Plaats een bericht
© 2017 - 2020 www.eetjezelfbeter.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?