Welkom

Welkom op de website van Centrum Xavier.

Mijn naam is Xavier Ruijten en ik heb sinds september 2013 mijn eigen centrum.

In mijn centrum geef ik Meditaties, Reikibehandelingen, Klankschaalbehandelingen, Chakrabehandelingen en kan ik vragen beantwoorden aan de hand van een kaartenlegging met Lenormandkaarten.

Al sinds lange tijd ben ik bezig met spiritualiteit, echter ben ik pas 6 jaar geleden begonnen met mezelf te ontwikkelen op spiritueel gebied. In 2009 heb ik mijn Reiki 1 certificaat behaald om vervolgens in 2010 mijn Reiki 2 certificaat te hebben gehaald. Vervolgens heb ik mijn Reiki scholing in 2013 afgerond met mijn Reiki Master certificaat. Tussendoor heb ik de certificaten Klankschalenbehandeling en Chakrabehandeling behaald. Tevens heb ik een workshop geleide meditaties gevolgd.

Als laatste heb ik in 2014 het certificaat Lenormandkaarten leggen behaald, iets wat al lang op mijn verlanglijstje stond.

Ik heb een ruimte ingericht in mijn huis, waar ik in alle rust behandelingen kan geven. Behandelingen die je helpen de rust in jezelf weer terug te vinden, danwel helpen om blokkades in jezelf op te heffen.

Spiritualiteit word vaak als wat zweverigs gezien, voorzien van een glazen bol en gewaden. Echter zijn dit helaas bepaalde personen die spiritualiteit op deze manier naar de buitenwereld toe neerzetten. Een Reikibehandeling kan bijvoorbeeld best plaatsvinden met Top40-muziek op de achtergrond en kaarten leggen kan gewoon onder het genot van een commercieel radiostation. Dus geen glazen bollen, gewaden of zweverig gedoe.

Iedereen ervaart de dingen op een andere manier als prettig en het is de bedoeling dat de persoon die een behandeling ondergaat zich prettig voelt bij de persoon die hem behandeld en de omgeving waarin hij verkeerd.

Meer informatie over de behandelingen vind je bij het betreffende tabblad.

Behandelingen na telefonische afspraak, in de avonduren op alle dagen door de week.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in mijn centrum!!!

 

Namaste,

Xavier Ruijten.

 

© 2014 - 2018 Centrum Xavier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?