Bonusprogramma voor trouwe klanten

Met een bonus de zomer in!

We waarderen het zeer dat je via De Kleine Parel voor cursussen inschrijft en via De Kleine Parel cursussen volgt. Je geeft daarmee blijk van vertrouwen in onze organisatie en daar willen we je graag voor bedanken. Daarom starten we met ingang van 1 juli 2019 met een speciaal bonusprogramma. 

Als je voor een cursus inschrijft via De Kleine Parel ontvang je een aantal bonuspunten, afhankelijk van het aantal dagen dat een cursus duurt. Bij een eendaagse cursus ontvang je 1 bonuspunt, bij een tweedaagse cursus ontvang je 2 bonuspunten, etc. Workshops en/of lezingen die minder dan 6 uur duren, leveren je 0,5 bonuspunt op. 

Met elke 10 bonuspunten krijg je 5% korting op een eerstvolgende cursus, waarvoor je via De Kleine Parel inschrijft. Je mag onbeperkt bonuspunten sparen. Per cursus geldt een maximum inzetbare korting van 15% (= 3 x 10 bonuspunten). 

Jouw bonuspunten worden bijgehouden op de facturen die je via De Kleine Parel webshop ontvangt en worden geregisteerd op jouw naam. Indien je een cursus annuleert, dan zullen de voor die cursus toegekende bonuspunten ingetrokken worden. 

Er zijn geen kosten verbonden aan het bonusprogramma. De bonuspunten zijn tot 3 jaar na inschrijving (= factuurdatum) geldig. Bonuspunten zijn niet inwisselbaar voor geld. De bonuspunten zijn persoonlijk gekoppeld aan de voor- en achternaam van de inschrijver, en niet overdraagbaar aan derden. De bonuspunten worden alleen toegekend aan cursusinschrijvingen; er worden geen bonuspunten toegekend bij stageprogramma's en/of de verkoop van (nieuw of tweedehands) materiaal.

Het bonusprogramma gaat in per 1 juli 2019 en geldt dus niet voor inschrijvingen van vóór die ingangsdatum, ook al ligt de cursusdatum ná 1 juli 2019. 

Bedankt voor je loyaliteit en vertrouwen!

© 2013 - 2019 Opleidingsinstituut De Kleine Parel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie