Kind van 9-Expert: DoeDag | 27 november 2020 | Steenwijk

Vorige item 7 van 7
€ 160,00
Course/Cursus

Cursus: Kind van 9-Expert DOE-dag 3

Voorwaarden: Geen. Deze dag is los te volgen, echter ontvang je geen logo Kind van 9-Expert.

Datum: 27 november 2020

Tijd: 10:00-16:00 uur

Locatie: Steenwijk 

Trainster: Simone Nieuwhuis

Kosten : € 160,- inclusief koffie, thee, sap en versnaperingen, biologische soep en extra materialen*

Groepsgrootte: max. 10 deelnemers     

Cursusinhoud:

En dan nu aan de slag met een peergroup wat het samen gevoel voor deze kinderen versterkt, want voor deze leeftijdsgroep is het ‘samen-gevoel’ heel belangrijk! Het is zelfs gebleken dat het op een positieve manier bijdraagt aan hun ontwikkeling.

Tijdens deze dag leer jij geschikte thema's te herkennen én uitwerken en je gaat er mee aan de slag. Je leert op welke manier je het thema opbouwt en uitwerkt. Je gaat zélf zo’n moment ervaren waarbij Simone haar do’s en don'ts vanuit haar jarenlange ervaring met jou deelt. Je ontwikkelt tijdens deze dag samen met een andere deelnemer/s een thema waarbij Simone met je meekijkt. Je leert kinderen in de basisschoolleeftijd rondom de leeftijd van 9 jaar te begeleiden in een groepsgrootte van ongeveer 8 deelnemers.

Simone vertelt welke materialen ze standaard gebruikt en meeneemt. Je krijgt antwoord op vragen zoals: Hoe zet ik zo'n bijeenkomst op? Hoe breng ik dit onder de aandacht? Hoe zorg ik voor een goede opbouw? Welke afspraken maak ik met de kinderen, ouders etc.

Na afloop voel jij je zelfverzekerd genoeg om jouw eigen kids groepje te begeleiden. En mocht je toch even geen ideeën hebben? Geen nood: je krijgt een pdf met de beste thema's van de afgelopen jaren toegestuurd en door in contact met elkaar te blijven helpen we elkaar aan nieuwe ideeën.

*Extra's:

Een certificaat van deelname,

Een inspirerende DOE-map met daarin een helder overzicht van de dag, zodat je alles nog eens rustig terug kunt lezen én er natuurlijk meteen mee aan de slag kunt!

Het logo van ‘Kind van 9-Expert’ -met 3 sterren- voor op jouw website of op ander beeldmateriaal,

Het logo van de 'four Kids-Club' die je naar eigen inzicht mag gebruiken of op de plank wilt laten liggen.

Toegang tot een gezamenlijke Dropbox waar wij op een organische manier nieuwe ideeën en thema's met elkaar delen.

Toegang tot de bijbehorende Facebookgroep 'Kind van 9-DOE dag, waar wij er zijn om elkaar  te helpen, te versterken, het geven van tips en het delen van ervaringen. Enjoy!

Bonus:

Na het volgen van de Doe dag krijg je digitaal toegestuurd:

Een uitnodigingsflyer die je aan kunt aanpassen,

Het logo van de 'four Kids-Club',

Een begeleidende tekst die je kunt gebruiken voor het aanmaken van een ‘event’ op bijvoorbeeld Facebook en de bijbehorende Facebook omslag,

De tekst die Simone gebruikt om basisscholen aan te schrijven,

Toegang tot een gezamenlijke Dropbox waar steeds nieuwe thema’s - bedacht door de deelnemers tijdens de DOE-dagen - aan toe zullen worden gevoegd. Op deze manier bouwen we samen op een organische manier een sterke kennisbank op.

Een Pdf met Simone's beste thema's t.w.v. € 14,99.

© 2013 - 2020 Opleidingsinstituut De Kleine Parel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren