Kind van 9-Expert: VoelDag | 30 oktober 2020 | Steenwijk

Vorige item 6 van 7 Volgende
€ 160,00
Course/Cursus

Cursus: Kind van 9-Expert VOEL-dag 2

Voorwaarden: Deze dag kun je volgen als je Kind van 9-Expert DENK-dag 1 hebt gevolgd óf als je kunt aantonen dat je een vergelijkbare dag bij een collega hebt gevolgd. 

Datum: 30 oktober 2020

Tijd: 10:00-16:00 uur

Locatie: Steenwijk 

Trainster: Simone Nieuwhuis

Kosten : € 160,- inclusief koffie, thee, sap en versnaperingen, biologische soep en extra materialen*

Groepsgrootte: max. 8 deelnemers     

Cursusinhoud:

Wat kun je kinderen op veel verschillende lagen begeleiden! Tijdens deze dag gebeurt er veel, ook met jouw eigen 9 jarige kind en vanuit die beleving gaan we aan de slag met allerlei verschillende werkvormen geschikt voor groot en klein. Meer dan 40 werkvormen staan helder uitgeschreven, zodat ze jou op andere momenten kunnen inspireren om mee aan de slag te gaan en uit kunnen nodigen om er jouw eigen draai aan te geven. Neem je lekkere warme sokken en yoga matje mee en geniet van wat deze dag jou gaat brengen... 

Tijdens deze dag beleven we samen de meest belangrijke hoofdthema's voor deze levensfase. Ook deelt Simone met jou haar beste praktijkoefeningen, die uit allerlei soorten werkvormen bestaan. Hierdoor zit er altijd wel iets bij wat bij jouw manier van werken past. Je leert eenvoudige, krachtige technieken waarmee je kinderen, maar ook ouders, emotioneel gerust kunt stellen en daarmee ruimte geeft voor nieuwe ontwikkelingen. We geven aandacht aan jouw eigen innerlijke kind van 9 en zal het jou verbazen wat voor een grote indruk de levensfase van het 9 jarige kind ook op jou heeft gehad. Doordat er ruimte is om jouw eigen innerlijke kind te laten zien en horen, ga jij deze levensfase op een dieper niveau ervaren en begrijpen.

*Extra's:

Een certificaat van deelname,

Een inspirerende VOEL-map met daarin een helder overzicht van de dag, zodat je alles nog eens rustig terug kunt lezen én er natuurlijk meteen mee aan de slag kunt!

Het logo van ‘Kind van 9-Expert’ -met 2 sterren- voor op jouw website of op ander beeldmateriaal,

Toegang tot de bijbehorende Facebookgroep 'Kind van 9-VOEL dag', waar wij er zijn om elkaar te helpen, te versterken, het geven van tips en het delen van ervaringen. Enjoy!!

© 2013 - 2020 Opleidingsinstituut De Kleine Parel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren