Kind van 9-Expert: DenkDag | 27 maart 2020 | Steenwijk

item 1 van 7 Volgende
€ 160,00
Course/Cursus

Cursus: Kind van 9-Expert DENK-dag 1

Datum: 27 maart 2020

Tijd: 10:00-16:00 uur

Locatie: Steenwijk 

Trainster: Simone Nieuwhuis

Kosten : € 160,- inclusief koffie, thee, sap en versnaperingen, biologische soep en extra materialen*

Groepsgrootte: max. 12 deelnemers    

Cursusinhoud:

Tijdens de DENK-dag leer je alles waar het om draait tijdens het begeleiden van kinderen rondom de 9 jaar. Vanuit heel veel verschillende invalshoeken leer je blokkades in de ontwikkeling van de levensfase van het 9e jarige kind te herkennen en deze te verklaren en over te brengen aan ouders, verzorgers en andere kindkundigen (professionals die met kinderen werken). 

Het ochtendprogramma bestaat uit veel verschillende invalshoeken, die wordt ondersteund met concrete voorbeelden uit mijn eigen praktijk. Je leert over de do’s en don'ts tijdens de begeleiding van deze kinderen en hun ouders/verzorgers, krijg je antwoord op vragen, leuke weetjes. Alles staat helder uitgeschreven zodat je ook op andere momenten geïnspireerd blijft en de dingen thuis nog eens rustig na kunt lezen.
 
Tijdens het middagprogramma leer je hoe je een workshop voor ouders en andere professionals kunt gaan geven. Deze workshop krijg jij natuurlijk mee in de vorm van een PowerPoint die jij helemaal passend kunt maken voor jouw eigen praktijk. Tijdens dit middagprogramma nemen we ook alvast een kijkje in de keuken van dag 2: VOEL-dag.

*Extra's:

Na afloop van dag ontvang je:

Een certificaat van deelname,

Een inspirerende DENK-map met daarin een helder overzicht van de dag, zodat je alles nog eens rustig terug kunt lezen én er natuurlijk meteen mee aan de slag kunt,

Een PowerPoint speciaal voor informatiebijeenkomsten en workshops voor ouders en professionals, met zowel theorie als doe-activiteiten speciaal gericht op het '9 jarige Kind',

Het logo van ‘Kind van 9-Expert’ voor op jouw website of op ander beeldmateriaal,

Tekst om scholen en instanties aan te schrijven

Een flyer, tekst en een Facebookbanner om heel gemakkelijk de nformatiebijeenkomst/workshop te kunnen geven ,

Toegang tot de bijbehorende Facebookgroep 'Kind van 9-DENK dag' en Pinterest-pagina waar wij er zijn om elkaar  te helpen, te versterken, het geven van tips en het delen van ervaringen. Enjoy!

KrachtKadootjes: een kadootje op maat! 

© 2013 - 2020 Opleidingsinstituut De Kleine Parel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren