Kop tot Staart Wilde Gans

Vorige Artikel 9 van 16 Volgende
€ 75,00 (inclusief 21% BTW)

Leer alles over de wilde gans. Waarom zijn het er zo veel, waarom wordt hij bejaagd? Maar belangrijker, hoe kun je hem zo goed mogelijk verwerken? In één avond leer je hem uitbenen en verwerken tot worst en paté en te bereiden op barbecue en rookoven. Wat deze kop tot staart workshop extra bijzonder maakt is dat je zélf aan de slag mag. Dus niet alleen toekijken (wat ook leerzaam is) maar zelf plukken, villen en uitbenen.

Tenslotte eten we dit heerlijks natuurlijk op. Alles wat niet direct genuttigd kan worden, zoals de paté, neem je mee naar huis om er in de dagen erna van te genieten. Ook de taaiere delen krijg je mee naar huis, om daar, met instructie, rillettes, stoofpotjes en confit van te maken. 

De workshop wordt gegeven door Meneer Wateetons, culinair blogger en schrijver (www.wateetons.com, Elle Eten, Nrc Next, Handboek voor de Vinex-jager (2010), Over Worst (2011), Over Rook (2014), Over Rot (2015) en Over Drank (2016)).

Voor eten, drank en gezelligheid wordt gezorgd. Behalve een gezonde goesting hoef je niks mee te nemen. 

Privé
Deze workshop kan ook bij jou thuis gegeven worden.

Vragen?
Mail naar meneer@wateetons.com of bel 06-81255054

Tijd:
Vanaf 18:00 zijn jullie welkom. We gaan om 18:30 aan de slag en om een uur of 23:00 is het tijd om weer te vertrekken. 

Locatie:
Boergondineren is te vinden in Ransdorp. Het adres is: Liergouw 78a,  1028 BV Ransdorp (Amsterdam). Er is ruime parkeergelegenheid. 

 

 

© 2014 - 2018 wateetons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?