Workshop bloedworst maken

Vorige Artikel 6 van 16 Volgende
€ 65,00 (inclusief 21% BTW)

In november 2016 geeft meneer Wateetons een unieke workshop bloedworst maken. Morcilla, butifarra negra, Hollandse bakbloedworst en boudin noir, ze komen allemaal langs tijdens deze Halloween special! Je zult ontdekken dat bloedworst niet eng, makkelijk te maken en verbazingwekkend veelzijdig en vooral lekker is. Tijdens de workshop leer je, uiteraard onder het genot de lekkere hapjes en dranken van Boergondineren allereerst de theorie van het maken van de verschillende soorten bloedworst. Wat gaat er, naast bloed allemaal in, welke bloedworsten bestaan er allemaal in een worst en hoe kom je aan je ingrediënten/ Vervolgens breng je het geleerde in de praktijk waarna we onze worsten uiteraard met elkaar, begeleid door de bijgerechten van Boergondineren, opeten. Uiteraard geeft meneer de workshop weer op de boerderij van Boergondineren, waar hij al zijn workshops geeft.

De workshop wordt gegeven door Meneer Wateetons, culinair blogger en schrijver (www.wateetons.com, Elle Eten, Nrc Next, Handboek voor de Vinex-jager, Over Worst, Over Rook (2014) en Over Rot (2015)).

Voor eten, drank en gezelligheid wordt gezorgd. Behalve een gezonde goesting hoef je niks mee te nemen. 

Privé
Deze workshop kan ook bij jou thuis gegeven worden.

Vragen?
Mail naar meneer@wateetons.com of bel 06-81255054

Tijd:
Vanaf 18:00 zijn jullie welkom. We gaan om 18:30 aan de slag en om een uur of 23:00 is het tijd om weer te vertrekken. 

Locatie:
Boergondineren is te vinden in Ransdorp. Het adres is: Liergouw 78a,  1028 BV Ransdorp (Amsterdam). Er is ruime parkeergelegenheid. 

© 2014 - 2018 wateetons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?