Workshop paté maken

€ 65,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Leer je eigen paté maken. Allereerst komt natuurlijk de theorie komt aan bod: farce, deeg, aspic, materialen, valkuilen en variaties. Leer het verschil tussen een terrine, paté, pie en pastei en tussen ballotine en galantine. Dit alles onder het genot van verschillende door Meneer Wateetons gemaakte patés en terrines en de nodige drankjes (inbegrepen). Na een geweldige maaltijd van Boergondineren gaan we, met wederom een glas in de hand, zelf aan de slag. Ieder maakt, onder begeleiding van meneer Wateetons een paté waar je al je creativiteit, zowel qua smaak als vormgeving, in kwijt kan. Omdat een paté goed moet afkoelen en op smaak moet komen voor je hem aansnijdt neem je hem met duidelijke instructies mee naar huis om daar af te bakken. Met de meegeleverde wegwerpkernthermometer weet je zeker dat je paté perfect gegaard wordt.

De workshop wordt gegeven door Meneer Wateetons, culinair blogger en schrijver (www.wateetons.com, Elle Eten, Nrc Next, Handboek voor de Vinex-jager, Over Worst, Over Rook (2014) en Over Rot (2015)).

Voor eten, drank en gezelligheid wordt gezorgd. Behalve een gezonde goesting hoef je niks mee te nemen. 

Privé
Deze workshop kan ook bij jou thuis gegeven worden.

Vragen?
Mail naar meneer@wateetons.com of bel 06-81255054

Tijd:
Vanaf 18:00 zijn jullie welkom. We gaan om 18:30 aan de slag en om een uur of 23:00 is het tijd om weer te vertrekken. 

Locatie:
Boergondineren is te vinden in Ransdorp. Het adres is: Liergouw 78a,  1028 BV Ransdorp (Amsterdam). Er is ruime parkeergelegenheid. 

Ook een eigen gratis shop?