Tierrafino T-Paint
T staat voor texture.Leem stucverf Tierrafino T-Paint is een innovatief en gezond produkt gemaakt van 100% natuurlijke leem ingrediënten.

Een leemstruktuurverf voor het interieur die de kleur en sprankeling van het speciale zand toont. Rustieke effecten door de natuurlijke kleuren en het temperen van het zonlicht. Het kleurenpalet volgt de bestaande kleuren van Tierrafino in haar andere produkten: Dover Wit, Delphi Wit, Romeins Oker, Nassau Oranje, Djennné Rood, Ayers Rock, Iquitos Groen en Gomera Grijs. Tierrafino T-Paint ontleent haar kleur aan leempoeders die in verschillende groeves worden gewonnen.

Tierrafino T-Paint is zeer eenvoudig door de doe-het-zelver te verwerken op alle voor muurverven geschikte ondergronden. Aanbrengen gebeurt met kwast of roller. Na droging licht afnemen met een spons en navegen met een stoffer, door deze afwerking is de kleur en glans van het zand te zien. Aanmaken en evt. verdunnen gebeurt met water. Gereedschappen zijn zeer eenvoudig te reinigen.
Tierrafino T-Paint is dampopen en vochtregulerend. Het draagt bij aan een gezond leefklimaat in huis of kantoor. T-Paint kan worden toegepast in een ademende constructie. Tevens wordt het nagalmen van geluid in een kamer verkort door de korrelige struktuur.

Creër een rustige sfeer in een levendige struktuur. Natuurlijke kleuren komen naar voren in zanden en leempoeders. Tierrafino T-paint voor muren en plafonds in woon- en werkruimten. Rustgevend.
Tierrafino T-Paint is verf en structuur in één die wordt aangebracht met een kwast of met een roller.
De kleur van Tierrafino T-Paint wordt bepaald door aarde-pigmenten, ook zijn verschillende kleuren tezien van de verschillende soorten zand in het materiaal. Dat maakt Tierrafino T-Paint een zeer bijzondere structuurverf.
 

tpaintdelphi.jpg  tpaintdover.jpg  tpaintayers.jpg

T Paint Delfhi Wit           T Paint Dover Wit           T Paint Ayers Rock

tpaintdjenne.jpg  tpaintgomera.jpg  tpaintiquitos.jpg

T Paint Djenne Rood      T Paint Gomera Grijs     T Paint Iquitos Groen

tpaintnassau.jpg  tpaintroman.jpg

T Paint Nassau Oranje   T Paint Romeins Oker

 • T Paint 6 kg
  T Paint 6 kg

  “T” staat voor “texture”.
  Leem stucverf Tierrafino Tpaint is een innovatief en gezond produkt gemaakt van 100% natuurlijke leem ingrediënten.

  Een leemstruktuurverf voor het interieur die de kleur en sprankeling van het…

  € 32,45
 • T Paint 12,5 kg
  T Paint 12,5 kg

  “T” staat voor “texture”.
  Leem stucverf Tierrafino Tpaint is een innovatief en gezond produkt gemaakt van 100% natuurlijke leem ingrediënten.

  Een leemstruktuurverf voor het interieur die de kleur en sprankeling van het…

  € 57,55