leem-kisten.gif

Welkom op onze webshop!
In deze webwinkel bieden we u de originele productlijn van Tierrafino. Wij zijn sinds 2009 officieel dealer van Nederland.

Tierrafino Tadelakt
Tadelakt is een waterdichte glans-pleister op basis van natuurkalk. Voor de liefhebber van een authentieke, natuurlijke uitstraling is dit iets bijzonders. Tadelakt is uitermate geschikt voor toepassing in de badkamer.Tadelakt heeft door lichtinval, structuur en glans een bijzondere uitstraling.

Fresco
De schilderterm fresco (Italiaans voor `vers`) stamt van de Italiaanse uitdrukking buon fresco, (`goed vers`) Deze techniek wordt al eeuwen gebruikt om het interieur te verfraaien. Ook op buiten muren kan een fresco een verrijking van het woongenot betekenen. Verschil met wandschildering is dat men schildert op de muur en een fresco schildert men met natuurlijke pigmenten in verse stuclaag.

Tierrafino Leemstuc
Leem stuc is een milieuvriendelijke bouwstof met een rijke traditie die geschikt is voor interieurgebruik. Leem heeft bijzondere kwaliteiten. Het is dampdoorlatend en kan daardoor warmte en vocht reguleren. Het proces van opnemen en afscheiden geldt ook voor warmte. Leem blijft koel in de zomer en warm in de winter. 

Tierrafino Leemfinish
Tierrafino Leemfinish is een 100 procent natuurlijk bouwmateriaal samengesteld uit verschillende soorten zand en gekleurde klei uit zandgroeven in Europa en bevat geen enkele chemische toevoeging of kleurpigmenten.

Alle leveringen boven de 500 euro binnen een straal van 70 km worden gratis thuisbezorgd.

Bestellingen kunnen afgehaald worden bij onze showroom.