Heb jij al een FLOR?

Met de FLOR help je elk bosje bloemen om op haar mooist in de vaas te staan! Nog een paar bloemen over uit een grote bos? Die prachtige droogbloemen die raar uit elkaar vallen in de vaas? De FLOR is dé bloemschiktool voor alle bloemliefhebbers. 

Duurzaam

De FLOR is volledig gemaakt van graskarton, zowel het bloemschikhulpje zelf als de verpakking. Graskarton is een duurzaam materiaal. Het bestaat voor een groot deel uit grasvezels en er wordt 90% minder water gebruikt per ton papier. 

Lees het hele verhaal over dit prachtige materiaal hier

Bloemschikhulpje

De FLOR is niet alleen ontworpen om 'mooi' te zijn (dat is zeker een fijne bijkomstigheid), maar het is vooral een handig hulpje dat iedere bloemliefhebber in huis moet hebben. Een grote bos bloemen staat vaak al snel prima in een vaas, maar een iets minimalistischer veldboeket of een paar takken droogbloemen vallen uiteen in de vaas. Niet mooi en vooral niet zoals jij wilt. 

Op 3 maten te maken

De FLOR past op vazen met een doorsnede tot 20 cm en is op 3 maten te maken door middel van afscheurbare ringen. 

Leuk en origineel cadeau

Je had het vast al bedacht, maar de FLOR is hét cadeau voor je moeder, vriendin, buurvrouw, oom, tante, nicht, of ieder ander die weleens een bosje bloemen in de vaas zet. Een origineel én duurzaam cadeau. 

  • FLOR
    FLOR

    Dé bloemschiktool van 2021

    € 9,95
© 2018 - 2020 voez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?