Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN:

Plaatsen van je bestelling
Als ik je bestelling binnenkrijg, worden de door jou gewensten producten apart gezet. Mochten er bepaalde artikelen niet meer op voorraad zijn, dan laat ik je dat via de mail weten zodat ik eventueel een alternatief erbij kan doen. Als je bestelling klaarstaat stuur ik je via de mail de betalingsgegevens. Pas als je het bedrag hebt overgemaakt op de rekening van Verwonderland is de bestelling definitief en wordt het pakketje verzonden.

Verzenden
Bestellingen worden goed verpakt en volgens de standaard tarieven PostNL verzonden. (Kijk op de site van PostNL voor de actuele tarieven). Indien mogelijk gebruik ik verpakkingen die door de brievenbus passen, om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Alle verzendkosten zijn voor de koper en worden in de mail apart vermeld.
De Verwonder-Winkel stelt zich niet aansprakelijk voor vertraging van de levering door PostNL of voor in de post kwijtgeraakte of beschadigde pakketten.

Ophalen
Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen bij Verwonderland. Vermeld dit bij je bestelling, dan geef ik onze adresgegevens via de mail aan je door en spreken we samen een tijdstip af.

Veiligheid
Sommige formaten popjes zijn zo klein dat ze niet geschikt zijn voor kinderen jonger dan 3 jaar. De koper is vanaf het moment van verzenden verantwoordelijk voor het veilig (eventueel onder begeleiding) gebruiken van de artikelen.

Retourneren
Niet tevreden? Ik hoor graag van je waarom je je bestelling wilt retourneren zodat ik mijn service kan verbeteren. Retourneren mag binnen 7 dagen na ontvangst, mits de produkten niet beschadigd of gebruikt zijn. Je ontvangt het door jou betaalde bedrag binnen 14 dagen retour op je rekening. De verzendkosten zijn voor rekening van de klant.
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)