Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Interieur Styling

€ 32,50 (inclusief 21% btw)
Aantal

Get inspired!

Interieurinspiratie opdoen én een 'bakkie' doen aan onze keukentafel? Volg dan deze workshop Interieur Styling:

Onder begeleiding van Interieur ontwerpster Heleen Reijns van Donselaar, ga je aan de slag en naderhand loop je met een goed advies én een moodboard vol nieuwe ideeen de deur uit en kun je thuis zelf met je interieur aan de slag!

Een moodboard laat zien wat de sfeer in een ruimte kan worden. Met plaatjes uit stapels woonbladen, tijdschriften en boeken, met stoffen, behang en kleurstalen maak je een collage op foamboard die jouw stijl en sfeer zal weergeven.

Deze workshop is leuk om met collega`s, vriendinnen/vrienden of je partner te komen volgen. Er zijn diverse materialen aanwezig, maar heb je stalen of items waar je wat mee wilt gaan doen, neem ze mee! (Denk aan: foto`s, behang, een stukje stof, vloerbedekking, een vakantie souvenir...) 

Duur: zo'n 2,5 uur
Prijs: € 32,50 per persoon

Minimaal aantal deelnemers:  2

Maximaal aantal deelnemers: 10

*Grotere groepen zijn mogelijk, dan komen we op locatie. Vraag naar de mogelijkheden*

 Thee, koffie en een schaal vol lekkers zitten bij de prijs in

 

De workshops worden gegeven aan de keukentafel van Studio vanDD, gevestigd in Ridderkerk. Een workshop op locatie is geen probleem, maar hier worden wel kosten voor in rekening gebracht.

Zodra de betaling voldaan is, staat de boeking en daarmee de datum van de workshop vast. Tot 2 weken voor de workshopdatum kan geannuleerd worden, daarna niet meer, dit voor de gemaakte kosten en voor de inkoop van materialen.

Interesse? Neem contact met ons op en we bespreken hoe we deze workshop helemaal naar je zin kunnen maken!

* StudiovanDD *

 

Ook een eigen gratis shop?