WELKOM

Welkom bij de UNIT Winkel.

In de UNIT Winkel koopt u kunstzinnige producten die zijn of worden gemaakt door deelnemers van het UNIT Atelier en oud-studenten van de UNIT Academie. U kunt daar ook beeldend werk kopen van de bij de UNIT betrokken professionele kunstenaars en vormgevers.

Wanneer u een product of dienst koopt in de UNIT Winkel sponsort u tevens het UNIT Atelier. Via de UNIT Winkel kunnen opdrachten voor nog te maken beeldend werk aan ons atelier gegeven worden. De winkel bemiddeld ook tussen u als mogelijke opdrachtgever en het UNIT Atelier.

De deelnemers van het UNIT Atelier zijn met name jonge mensen met een meer dan gemiddeld talent en interesse voor beeldende kunst en vormgeving.het UNIT Atelier richt zich in het bijzonder op mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS).

De UNIT Winkel is een initiatief van Stichting UNIT Academie Nijmegen. UNIT staat voor 'uniek talent'.

Het beeldend werk op deze site is een kleine selectie van het werk dat in de winkel in Nijmegen te zien en te koop is. Ook ander werk, bijvoorbeeld van groter formaat dan in de winkel in Nijmegen, is te koop via de winkel. Beeldmateriaal hiervan is te zien in de UNIT Winkel in Nijmegen, Passage Molenpoort.

  • MEI
    MEI

    De Prent van de Maand Mei :

    ' Mhyymeze Priestess'

Ook een eigen gratis shop?