Navigatie

HOME

Is t je ook opgevallen hoe alles op elkaar gaat lijken als je een winkel binnen stapt? Wij kregen steeds meer behoefte aan iets anders, iets unieks, maar dan wel ook betaalbaar. Wist je dat er heel veel prachtige items op de planken blijven staan... omdat ze net niet goed genoeg zijn voor productie, items met een foutje, een kleurproef, items die al een leven achter de rug hebben etc....Zonde, helemaal in een tijd dat we duurzaam moeten leven, moeten letten op het milieu en wat bewuster moeten zijn op ons koop ( en weggooi) gedrag.

Wij besloten hier iets mee te gaan doen en openen onze ...'Unique Pieces Shop' 

We werken samen met designers ( op dit moment bv.Juliette Warmenhoven en Daniël van Dijk), maar ook met winkels ( bv. op dit moment Housedoctor en HK Living), die ons initiatief steunen, met ons meedenken en speciale items leveren voor de shop. 

Wat vind je in onze 'Unique Pieces Shop'?

Duurzame items met een design randje. Unieke items die een eerlijke kans verdienen, die een tegenhanger zijn van massaproductie. Unique items met een eigen gezicht en gemaakt van een hernieuwde gerecycle-de grondstof. 

'Handmade Imperfect Design', design met liefde en aandacht ontworpen maar misschien nog niet klaar voor productie. Items die normaal op de plank in het atelier blijven staan, met kleine imperfecties. Maar juist deze imperfecties geven het item een heel eigen karakter en maakt ze nog mooier en uniek vinden wij, zonde om te laten staan.

'Treasure finds', bijzondere items door ons gevonden op diverse plekken, markten, secondhand shops....vaak al met een tweede leven of afgedankt. Vaak zijn ze al in een fotoshoot gebruikt en blijven ze in ons atelier staan. Maar zoveel mooie parels willen we delen met jullie. 

En vergeet niet de Items die wij in de studio zelf gecreëerd hebben voor fotografie en eigenlijk te leuk zijn om in de studio te laten verstoffen.

In deze store zul je geen massale items vinden alleen Unique Pieces en toegankelijk voor iedereen!

 

© 2016 - 2018 Unique Pieces Shop by StyleCookie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?