Navigatie

Hoofd strik nieuw.jpg

 

Op alle sieraden aangeschaft via de webshop heb je automatisch 3 maanden garantie. Met uitzondering van:

Natuurlijke slijtage van de materialen

Het laagje op kralen, of het verzilverde of vergulde laagje op onderdelen en sluitingen kan na verloop van tijd slijten. Dit proces kan worden versneld doordat het sieraad veelvuldig heen en weer wordt bewogen bij bijvoorbeeld gebruik van de muis of bij andere werkzaamheden. Dit valt niet onder de garantie.

Vlekken of verkleuring van het materiaal door parfum, bodylotion, crèmes, haarlak of huidvet

Ik adviseer je cosmetische producten eerst goed te laten drogen alvorens het sieraad om of aan te doen. Huidvet of transpiratie kan, net als cosmetische producten, ook zorgen voor een verkleuring van de kralen en/of andere onderdelen. Hierop zit geen garantie.

Verkleuring van het materiaal door contact met vocht of door het bewaren van sieraden in een vochtige ruimte

Alle sieraden van TreasureZ zijn gemaakt van nikkelvrij en anti-allergisch metaal. Dit is geen edelmetaal zoals goud of zilver, en dit betekent, dat het materiaal kan verkleuren nadat het in contact is geweest met water. Dit valt niet onder de garantie. Ik adviseer je daarom om niet te zwemmen, douchen of sporten met de sieraden en om ze niet in een badkamer of vochtige ruimte te bewaren. Wanneer je je sieraden langere tijd niet draagt, berg ze dan liefst op in een zakje of doosje. 

Lijn strik.jpg

 

   Winter Romance

 

 

Like, Love & Share

 

 

© 2014 - 2019 TreasureZ from the Heart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?