Navigatie

Sharon frame strik.jpg 

"Al zolang ik me kan herinneren ben ik bezig met het bedenken en het maken van originele sieraden. Als meisje van een jaar of zeven koesterde ik al mijn uitgebreide verzameling kraaltjes, die ik overal mee naar toe nam. Altijd was ik op zoek naar nieuwe mooie en bijzondere kralen om weer mee aan de slag te kunnen. Samen met vriendinnetjes werden mijn 'schatten' verkocht op een tafeltje voor de deur of op een kleedje op de stoep. Het creatieve en het ontwerpen van een mooi sieraad waar ik mensen blij mee kon maken, zat er dus al vroeg in! "

"In de loop der jaren heb ik inmiddels al veel ervaring opgedaan in de sieraden- en juwelenwereld. Ik heb voor veel grote tv-shows en magazines mogen werken en ontwerpen. Van oorsprong heb ik me veelal gericht op luxe gelegenheidssieraden. Ik weet dan ook als geen ander wat er bij het ontwerpen van een sieraad komt kijken. Vandaar dat het me geweldig leek, om na dit succes mijn andere droom te gaan verwezenlijken; het ontwerpen van een geheel nieuwe tijdloze sieradenlijn onder een fris nieuw label."

"De  lancering van TreasureZ is inmiddels een feit! Ik hoop van harte dat deze spiksplinternieuwe collectie je zal bevallen en aanspreken. Hopelijk ervaar je van het dragen van mijn sieraden net zoveel plezier als dat ik heb gehad tijdens het maken er van!"

Liefs,

 

Lijn strik.jpg

 

   Winter Romance

 

 

Like, Love & Share

 

 

© 2014 - 2019 TreasureZ from the Heart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?