Navigatie

Hoofd strik nieuw.jpg


 

De naar eigen ontwerp met de hand vervaardigde sieraden van TreasureZ hebben een geheel eigen en uniek karakter met een natuurlijke mix tussen luxe, charme en romantiek en waarbij gebruik is gemaakt van bijzondere en klassieke materialen zoals prachtige gefacetteerde kristallen en parels van Swarovski en Preciosa, unieke vintage camees en cabochons, natuurstenen, Venetiaans glas, emaille, parelmoer, schelpen en zoetwaterparels. Door de combinatie van deze materialen hebben de sieraden een unieke uitstraling en waarborgen zij een intense schittering. 
Oorbellen 64a.jpg

 

 

Er wordt enkel gewerkt met designer en professional quality nikkelvrij en anti-allergisch metaal in het goud, rosé goud en zilver en gebruik gemaakt van de beste en mooiste leersoorten. De sieraden van TreasureZ bezitten een bijzondere elegantie doordat er aandacht wordt besteed aan elk detail. Voor elk ontwerp wordt met precisie gezocht naar de juiste kleurencombinaties, de mooiste materialen en dè perfecte afwerking. Van ieder sieraad worden slechts enkele exemplaren gemaakt, waardoor je gegarandeerd bent van een uniek en authentiek juweel!

Als ontwerpster en oprichtster van het vooraanstaande sieradenmerk Queenz, heb ik de nodige ervaring opgedaan op sieradengebied. Ik weet dan ook als geen ander waar op te letten bij het ontwerpen van een nieuw sieraad. Naast de alom bekende luxe gelegenheidssieraden richt ik mij met deze lijn op de trendy vrouw van nu, die haar stijl en schoonheid wil benadrukken, zich wil onderscheiden en die het verschil wil en durft te maken. 

 

Laat jij je ook betoveren door deze TreasureZ from the heart?

Lijn strik.jpg

   Winter Romance

 

 

Like, Love & Share

 

 

© 2014 - 2019 TreasureZ from the Heart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?