Bluetooth handschoenen 

Talk to the hand met de Hi-Fun Bluetooth Gloves. 

Hét smartphone accessoire en de ultieme gadget voor deze winter! Touchscreen handschoenen met geïntegreerde Bluetooth-headset. Geen koude handen meer en geen irritaties meer tijdens het smartphone gebruik in de koude wintermaanden.

Bellen met uw handschoen
Met deze touchscreen handschoenen is het niet alleen mogelijk het smartphone scherm te blijven bedienen met de handschoenen aan, maar dankzij de geïntegreerde Bluetooth Headset kunt u er zelfs mee bellen. En dan bedoelen we niet dat u uw smartphone gewoon vast kunt blijven houden, want dat kan vanzelfsprekend met de meeste handschoenen. Het speciale van deze Hi-Fun Bluetooth Gloves is namelijk dat de linker handschoen is voorzien van een microfoon boven de pols en een speaker in de vingertop van de duim. Bellen met deze touchscreen handschoenen is voortaan net zo simpel als uw hand tegen uw oor houden. Uw smartphone kan gewoon in uw (hand)tasje of broekzak blijven zitten dankzij de draadloze Bluetooth verbinding. Geen gedoe meer met handschoenen uittrekken om een binnenkomend gesprek aan te nemen.
"Een gadget wat iedereen zal verbazen!"

Het touchscreen bedienen met handschoenen aan
In enkele vingertoppen (duim, wijs en middelvinger) van de Bluetooth handschoenen zit een speciale draad geweven die uw commando?s goed geleiden. Hierdoor is het mogelijk het touchscreen te bedienen met de handschoenen aan. 

De touchscreen handschoenen zijn een stijlvol accessoire en zien eruit als normale handschoenen. Ze zijn geweven van een speciale zachte stof, dus ze zullen geen krassen veroorzaken op uw smartphone scherm.

Hoe werkt het?

Druk het Bluetooth knopje voor ongeveer 5 seconden in, totdat het lampje blauw en rood wordt.Zoek op je telefoon voor bluetooth apparaten en koppel je telefoon met het apparaat genaamd: GLOVES. Zodra je dit gedaan hebt dan zijn je telefoon en Bluetooth Handschoenen met succesvol gekoppeld. Je doet de handschoen aan door het bluetooth knopje ingedrukt te houden voor ongeveer 4 seconden, totdat het lampje blauw wordt.

Om inkomende gesprekken op te nemen druk je één keer op het bluetooth knopje en om op te hangen doe je hetzelfde. Om het volume van een inkomend gesprek te verhogen druk je op het volumeknopje +. Om het volume zachter te zetten druk je op –.

Als je de handschoen uit wil zetten, druk dan op het bluetooth knopje voor ongeveer 4 seconden, tot het lampje rood wordt. Hierna gaat het vanzelf uit.
Dus waar wacht je nog op? Bel voortaan met de Bluetooth Handschoenen met het gebruikelijke handgebaar voor telefoneren.

Kijk onderstaande Youtube film om jezelf te overtuigen!

 

Kenmerken Bluetooth Gloves:

Verkrijgbaar in één maat
Kleur: zwart
Gaat 20 uur mee zodra het volledig opgeladen is
Bereik: 12 meter
Ingebouwde speaker in de linkerduim
Ingebouwde micro USB poort in de linkerhandschoen
Incl. micro USB oplaadkabel( ong. 30 minuten opladen)
Volumeknop, bluetooth knop en microfoon op de linkerschoen
Rechterduim, wijsvinger en middelvinger touchscreen gebruik

Gebruiksvriendelijk met elke smartphone met bluetooth optie ( Android, iOS, Windwsphone, Blackberry)

 • Nieuw!

  Hi-Fun Bluetooth Handschoenen Zwart Heren
  Hi-Fun Bluetooth Handschoenen Zwart Heren
  € 14,95
 • Nieuw!

  Hi-Call Bluetooth Handschoenen Zwart
  Hi-Call Bluetooth Handschoenen Zwart
  € 12,95
© 2013 - 2019 Touchscreenhandschoenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel