Toetjes & taartjes

Hieronder zie je een aantal van onze  taartjes en toetjes. Je kunt ze via de webwinkel bestellen, per mail of natuurlijk telefonisch (050 364 3252). Je kan ze op elk gewenst moment ophalen in onze winkel aan de Ubbo Emmiusstraat 19.

Wil je de taarten laten bezorgen? Dat kan binnen een straal van 3,5 kilometer. De taarten worden door een fietscourier van Fooddrop.nl bezorgd. De bezorgkosten zijn €5,50. Bij bestelling boven de €100 is de bezorging gratis. 

Heb je een allergie? Kijk dan op deze allergenenmenukaart welke taart je mag eten. Daarnaast kunnen we in overleg ook allergenen weglaten bij een een aantal taarten. 

 • Warme lava cake
  Warme lava cake

  Deze warme lava cakd is gemaakt van een mix van fair trade pure en melkchocolade. De fondant moet thuis nog even 8 a 10 minuten op 210 graden in de oven. De buitenkant wordt dan een soort warme chocolade cake, de binnenkant…

  € 3,70
 • Citroentaart met meringue
  Citroentaart met meringue

  Punt citroentaart gemaakt van verse biologische citroensap en rasp, slagroom en eieren.

  € 3,70
 • Brownie met zeezout
  Brownie met zeezout

  Een must voor iedere chocoladeliefhebber.

  € 2,50
 • Supergezonde vruchtenkoekjes met noten en kokos
  Supergezonde vruchtenkoekjes met noten en kokos

  De koekjes zijn een pure mix van vruchten zoals gedroogde cranberry`s, rozijnen en dadels en noten met een laagje kokos. De vruchtensuikers maken de koekjes heerlijk zoet, zonder dat er (riet)suiker aan te pas hoeft te komen.…

  € 0,50
 • Scones
  Scones

  Portie scones (2 stuks) met lemon curd, frambozen jam en clotted cream.

  € 3,70
Ook een eigen gratis shop?