Toetjes & taartjes

Hieronder zie je een aantal van onze  taartjes en toetjes. Je kunt ze via de webwinkel bestellen, per mail of natuurlijk telefonisch (050 364 3252). Je kan ze op elk gewenst moment ophalen in onze winkel aan de Ubbo Emmiusstraat 19.

Wil je de taarten laten bezorgen? Dat kan binnen een straal van 3,5 kilometer. De taarten worden door een fietscourier van Fooddrop.nl bezorgd. De bezorgkosten zijn €5,50. Bij bestelling boven de €100 is de bezorging gratis. 

Heb je een allergie? Kijk dan op deze allergenenmenukaart welke taart je mag eten. Daarnaast kunnen we in overleg ook allergenen weglaten bij een een aantal taarten. 

 • Warme lava cake
  Warme lava cake

  Deze warme lava cakd is gemaakt van een mix van fair trade pure en melkchocolade. De fondant moet thuis nog even 8 a 10 minuten op 210 graden in de oven. De buitenkant wordt dan een soort warme chocolade cake, de binnenkant…

  € 3,30
 • Citroentaart van het seizoen
  Citroentaart van het seizoen

  Onze citroentaarten worden altijd gemaakt van verse biologische citroensap en rasp, slagroom en eieren.

  Prijs is per punt 3.20

  € 3,30
 • Tarte Tatin
  Tarte Tatin

  Peer met huisgemaakte karamelsaus op basis van natuurlijke suikers: voldoende voor een geweldig toetje. Thuis nog even het taartje 10 minuten op 175 graden opwarmen.

  € 3,30
 • Worteltaart
  Worteltaart

  Pure winter: wortel, een vleugje kaneel, afgedekt met een zoete glazuur van biologische roomkaas.

  Producenten informatie
  De winterpeen in de worteltaart komt uit Friesland: de Gerbranda State. Een biologisch – dynamisch bedrijf…

  € 3,30
 • Dadeltaart met warme Toffeesaus
  Dadeltaart met warme Toffeesaus

  Taartje van dadels met een vleugje espresso en vanille, overgoten met warme toffeesaus. Hiervoor wordt de toffeesaus los geleverd, zodat u deze zelf kunt opwarmen.

  Producenten informatie
  De slagroom voor de toffeesaus komt van de…

  € 3,30
 • Supergezonde vruchtenkoekjes met noten en kokos
  Supergezonde vruchtenkoekjes met noten en kokos

  De koekjes zijn een pure mix van vruchten zoals gedroogde cranberry`s, rozijnen en dadels en noten met een laagje kokos. De vruchtensuikers maken de koekjes heerlijk zoet, zonder dat er (riet)suiker aan te pas hoeft te komen.…

  € 0,40
 • Scones
  Scones

  Portie scones (2 stuks) met lemon curd, frambozen jam en clotted cream.

  € 3,30
 • En nog veel meer toetjes & taart
  En nog veel meer toetjes & taart

  Bovenstaand is slechts een selectie van onze toetjes & taart. Daarbij wisselen we per seizoen. Dus kom langs in onze winkel of bel ons wat de keuzes zijn op dit moment.

 • Cadeaubon
  Cadeaubon

  TOET heeft ook cadeaubonnen. Deze kunnen zowel op de markt als bij aflevering van een internetbestelling worden ingeleverd. En ze hoeven niet in 1 keer op gemaakt te worden! Bij iedere aankoop wordt het aankoopbedrag afgeschreven,…

  € 5,00
Ook een eigen gratis shop?