Heart on Fire

€ 10,00
Aantal

De Nederlandse bluesrockers en in 2012 winnaars van de Dutch Blues Foundation Award voor Beste Nederlandse Blues Band zetten al meer dan 32 (!) jaar de internationale podia in vuur en vlam, o.a. in Spanje, Noorwegen, Zwitserland en op het legendarische Harvest Time Blues Festival in Ierland. Vandaar de toepasselijke titel van het nieuwste studio-album: "Heart on Fire", wat precies weergeeft wat ze al die jaren al doen, harten in vuur en vlam zetten.
Op hun 9de studio album zijn The Masters of Rock Rollin' Blues als nooit tevoren er in geslaagd hun stomende energie van de live shows in een briljante studio sound neer te zetten.
"Heart on Fire" bevat 10 aanstekelijke Juke Joints klassiekers.
De Dr. Ross klassieker "Cat's Squirrel" en de favoriet van het publiek wordende "Funny Little Valentine", geschreven door de Australische rockabilly zanger/gitarist Louis King, krijgen de gepassioneerde, vette Juke Joints behandeling en passen naadloos aan bij de rest van het album.
Het album is opgenomen in Studio Westmaasen is geproduced door René van Broekhoven en the Juke Joints. Extra muzikanten zijn Roland Bakker (Julian Sas Band) op piano en keyboards en Ben van den Dungen op saxofoon.
Druk gewoon op de "play" knop en laat je hart in vuur en vlam zetten!

Ook een eigen gratis shop?