Wie is Tries

Tries, dat ben ik! Een ontzettende theeliefhebber met een creatieve geest. Er gaat niets boven een smaakvol mokje thee. Thee kan dag en nacht en heeft iets gezelligs...zeker met een lekker koekje of chocolaatje erbij!

In april 2015 was ik in Maleisië waar ik een prachtige theeplantage bezocht en mocht zien hoe het theeproces van de pluk tot in de verpakking in zijn werk gaat. Wat een prachtig natuurproduct! Het inspireerde me des te meer om iets met thee te gaan doen, behalve het te drinken. Eenmaal terug in het Zeeuwse ben ik op zoek gegaan naar ingrediënten, bestaande smaken, streekthee en al wat er mogelijk is. Welke smaken mis ik, welke smaken ken ik nog niet, waarom is er geen Zeeuwse smaakjes thee (nu wel dus!)....En zo ontstond Thee van Tries!

In juni 2015 begon ik met de verkoop van losse thee en in 2016 opende ik mijn eigen theetuin aan huis! Aan de theetuin kwam een einde toen we in 2018 ons huis verkochten maar toen kwam de mogelijkheid voorbij om een klein pandje in het dorp te gaan huren. Sinds mei 2018 is 'Bij Tries , de zoete cadeauwinkel' in Oud-Vossemeer dan ook een feit! Daar verkoop ik niet alleen thee maar ook allerlei zoetigheid en een leuk assortiment cadeauartikelen.

Graag draag ik mijn enthousiasme over ECHTE losse thee over aan andere mensen. Inmiddels heb ik al heel wat mensen kunnen overtuigen!

Groet,

Tries

 

Gastenboek

  • 18-10-2018 - Hoi zie dat je veel aparte thee soorten hebt maar...  lees meer
  • 16-07-2018 - Afgelopen zaterdag voor het eerst in mn leven, bolusthee gedronken,...  lees meer
  • 16-06-2016 - You did it! GAAF!

    Ik kom beslist een keer een...  lees meer
Plaats een bericht
© 2015 - 2019 Thee van Tries | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?