Kids

Voor kinderen die een broertje of zusje missen is het vaak fijn om erover te praten en vertellen, om iets te hebben van hun brusje en te weten dat hij of zij ook deel uitmaakt van het gezin. Op deze pagina vind je lieve spulletjes waarmee kinderen hun sterrenbrusje kunnen herdenken.

 • Mijn kleine grote broer
  Mijn kleine grote broer

  Tweede druk van 'Mijn kleine grote broer'. Een vernieuwe uitgave met extra pagina's, uitgevoerd in hardcover. Dit boekje is verkrijgbaar vanaf 7 juni en kan nu vast gereserveerd worden.

  Een prachtig hardcover boekje voor de…

  € 9,95
 • Mijn kleine grote zus
  Mijn kleine grote zus

  Dit lieve, mooie hardcover boekje voor de allerkleinsten is geschreven door Sanne Ovaere en geïllustreerd door Sofie Buydens. Het vertelt op een zachte, luchtige en kinderlijke manier over hoe een grote zus in de wolken een rol…

  € 11,95

Kusje in de wind

Kusje in de wind is er voor ouders die een kindje missen, voor kinderen die een broertje of zusje in de wolken hebben en voor professionals uit de zorg, familieleden en andere geïnteresseerden die meer willen weten over wat het verlies van een kind met je doet, die een stukje troost en warmte willen bieden en sterrenouders in hun omgeving willen troosten.

Je vindt hier informatieve boeken, kinderboekjes, gedichtenbundels, posters en kaarten. Daarnaast is het mogelijk een naamengeltje te bestellen als tastbaar aandenken aan je kindje.

Liefs,
Irene

© 2015 - 2020 Kusje in de wind | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?