Naamengeltjes

Een naamengeltje is een handgemaakt sieraad, dat in stilte wordt gemaakt voor het kindje dat zo innig gemist wordt. Het biedt iets tastbaars, laat zien dat een kindje er mag zijn, dat zijn of haar naam genoemd mag worden en altijd bij het gezin zal horen. 

 • Engeltje met naam
  Engeltje met naam

  LET OP: De eerstvolgende engeltjes worden eind januari verzonden.

  Handgemaakt engeltje met naam (tot 8 letters). Onderaan de engel hangt een belletje dat zachtjes rinkelt als een engelenroeper. De engel is voorzien van een…

  € 4,95
 • Engeltje los
  Engeltje los

  LET OP: de eerstvolgende engeltjes worden eind januari verzonden.

  Handgemaakt engeltje los (zonder naam) Onderaan de engel hangt een belletje dat zachtjes rinkelt als een engelenroeper. De engel is voorzien van een hangertje en…

  € 2,95

Kusje in de wind

Kusje in de wind is er voor ouders die een kindje missen, voor kinderen die een broertje of zusje in de wolken hebben en voor professionals uit de zorg, familieleden en andere geïnteresseerden die meer willen weten over wat het verlies van een kind met je doet, die een stukje troost en warmte willen bieden en sterrenouders in hun omgeving willen troosten.

Je vindt hier informatieve boeken, kinderboekjes, gedichtenbundels, posters en kaarten. Daarnaast is het mogelijk een naamengeltje te bestellen als tastbaar aandenken aan je kindje.

Liefs,
Irene

© 2015 - 2020 Kusje in de wind | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?