Dichtbundel Sterrenkusjes

Vorige Artikel 8 van 11 Volgende
€ 10,00
Voorraad 31 stuks
Aantal

Deze dichtbundel is speciaal samengesteld voor ouders en familie van een kindje dat er niet meer is. Het is een cadeautje dat troost en warmte brengt op moeilijke dagen zoals Moederdag en Vaderdag. Dagen die vaak extra moeilijk zijn voor ouders... Soms worden ze niet erkend als vader en moeder omdat er (nog) geen andere kinderen zijn in het gezin; en voor anderen is het gemis tussen hun kind(eren) op die momenten zoveel meer aanwezig dan anders. Ouders verdienen de erkenning dat zij ouders zijn, dat ze hun kind(eren) liefhebben, koesteren en ook missen.

De oplage van deze bundel is beperkt. Op = op. 

Kusje in de wind

Kusje in de wind is er voor ouders die een kindje missen, voor kinderen die een broertje of zusje in de wolken hebben en voor professionals uit de zorg, familieleden en andere geïnteresseerden die meer willen weten over wat het verlies van een kind met je doet, die een stukje troost en warmte willen bieden en sterrenouders in hun omgeving willen troosten.

Je vindt hier informatieve boeken, kinderboekjes, gedichtenbundels, posters en kaarten. Daarnaast is het mogelijk een naamengeltje te bestellen als tastbaar aandenken aan je kindje.

Liefs,
Irene

© 2015 - 2020 Kusje in de wind | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?