Mijn kleine grote zus

Vorige Artikel 5 van 12 Volgende
€ 11,95

Dit lieve, mooie hardcover boekje voor de allerkleinsten is geschreven door Sanne Ovaere en geïllustreerd door Sofie Buydens. Het vertelt op een zachte, luchtige en kinderlijke manier over hoe een grote zus in de wolken een rol speelt in het leven van een brusje. 'Mijn kleine grote zus' is op rijm geschreven en bevat fantasierijke, grappige illustraties van hoe kleine grote zus toch stiekem telkens een handje helpt of haar aanwezigheid in kleine tekens laat blijken. 

ISBN: 978-90-823279-8-4
© Tekst & Inzicht 2019
Sofie Buydens en Sanne Ovaere

Kusje in de wind

Kusje in de wind is er voor ouders die een kindje missen, voor kinderen die een broertje of zusje in de wolken hebben en voor professionals uit de zorg, familieleden en andere geïnteresseerden die meer willen weten over wat het verlies van een kind met je doet, die een stukje troost en warmte willen bieden en sterrenouders in hun omgeving willen troosten.

Je vindt hier informatieve boeken, kinderboekjes, gedichtenbundels, posters en kaarten. Daarnaast is het mogelijk een naamengeltje te bestellen als tastbaar aandenken aan je kindje.

Liefs,
Irene

© 2015 - 2020 Kusje in de wind | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?