Een op maat gemaakte kaart, hartstikke leuk! Maar ik krijg vaak de vraag: 'Ja, maar hoe gaat dit dan in z'n werk?' Ik hoop dat met ondergenoemde stappen duidelijk te maken. Mocht je aan de hand hiervan nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen, dit kan via de contact pagina, en is geheel vrijblijvend.

 

1.          a.         We spreken met elkaar af en treffen elkaar bij jullie of bij mij thuis om alle ideeën door te spreken.

            b.         Jullie wonen te ver weg om alles in real life te bespreken. Maar gelukkig kan er ook een heleboel via de mail. Jullie versturen alles wat je hebt aan ideeën/inspiratie/foto’s/teksten naar mij per mail.

 

2.         Aan de hand van onze meeting en/of jullie ideeën per mail ga ik voor jullie aan de slag. Ik maak een eerste schets of voorstel en stuur jullie deze via de mail.

 

3.         Jullie bekijken de eerste schetsen/het eerste voorstel rustig en geven aan wat hier aan aangepast moet worden.

 

4. - 9.  Na het doorgeven van de aanpassingen pas ik de kaart aan. In totaal volgen er, na het eerste voorstel, nog 5 aanpassingsrondes. Tot we uiteindelijk de kaart hebben gemaakt die jullie helemaal te gek vinden en naar iedereen die jullie kennen willen versturen.

Ergens tussendoor zal er nog, mits jullie dit willen, een offerte op maat voor jullie aangevraagd worden bij de drukker.        

 

10.         Geboortekaartje:                     Ik laat een proefdruk voor jullie maken en bestel de enveloppen die jullie nodig hebben. Deze stuur ik in een pakketje naar jullie toe. 

            Huwelijkskaart:                       Ik laat een proefdruk voor jullie maken en stuur deze jullie toe.

            Verhuiskaart/Uitnodiging:         Ik laat een proefdruk voor jullie maken en stuur deze jullie toe.

 

11.       Geboortekaartje:                        Als er, aan de hand van de proefdruk, nog aanpassingen zijn aan de geboortekaart dan pas ik deze digitaal aan. Mocht er iets qua kleuren zijn dan kijk ik wat ik hier aan kan doen en laat ik nog een extra proefdruk maken om er zeker van te zijn dat de kleuren juist zijn. Deze stuur ik jullie dan natuurlijk toe. Is alles helemaal goed dan wachten we tot de kleine er is.

           Huwelijkskaart:                         Als er, aan de hand van de proefdruk, nog aanpassingen zijn aan de huwelijkskaart dan pas ik deze digitaal aan. Mocht er iets qua kleuren zijn dan kijk ik wat ik hier aan kan doen en laat ik nog een extra proefdruk maken om er zeker van te zijn dat de kleuren juist zijn. Deze stuur ik jullie dan natuurlijk toe. Is alles helemaal goed? Dan zullen we de kaarten en enveloppen bestellen. Zodra het pakket klaar is (max 1 werkweek) stuur ik het jullie toe, of breng ik het langs.

           Verhuiskaart/Uitnodiging          Als er, aan de hand van de proefdruk, nog aanpassingen zijn aan de kaart dan pas ik deze digitaal aan. Mocht er iets qua kleuren zijn dan kijk ik wat ik hier aan kan doen en laat ik nog een extra proefdruk maken om er zeker van te zijn dat de kleuren juist zijn. Deze stuur ik jullie dan natuurlijk toe. Is alles helemaal goed? Dan zullen we de kaarten en enveloppen bestellen. Zodra het pakket klaar is (max 1 werkweek) stuur ik het jullie toe, of breng ik het langs.

 

12.       Geboortekaartje:                     Wanneer de kleine eenmaal geboren is ontvang ik van jullie een mailtje/sms/what’s app bericht/telefoontje met alle geboortegegevens. Ik zorg ervoor dat deze op de kaart komen te staan.

 

13.       Geboortekaartje:                     Ik stuur jullie nog eenmaal een digitale versie van de kaart waar alle nieuwe gegevens op staan. Dit kan via de mail maar ook via een print screen per telefoon, net wat het handigste is. Ik hoor dan graag van jullie of alles klopt of dat er nog aanpassingen zijn. Pas als alles klopt en jullie hebben een ok gegeven dan stuur ik alles naar de drukker. Zodra de kaarten klaar zijn (max 2 werkdagen) stuur ik het jullie toe, of breng ik het langs. 

 

Wanneer je een kaartje laat zeefdrukken komen stap 11 en 12 te vervallen. Een proefdruk van een gezeefdrukt kaartje is heel kostbaar. Voor deze drukwijze werk ik met pantone kleuren via een kaart, daardoor weet ik hoe de kleuren er zo goed als exact uit komen te zien. Wil je toch een proefdruk laten maken, natuurlijk kan dit, maar weet dat dit erg kostbaar is. De prijs hiervoor kan ik altijd voor je opvragen. 

© 2013 - 2018 Studio LND | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie