Jullie geven een feestje, te gek! Of jullie hebben net een nieuw huis gekocht/gehuurd en gaan verhuizen, tof! Om jullie een idee te geven van hoe de prijzen voor een custom made verhuiskaart/uitnodiging zijn heb ik hierbij een uitleg.

Ik ga altijd uit van een standaard kaartje voor het uitleggen van de prijzen. Een standaard kaartje is een kaartje van 13 x 13 cm (vierkant), met alleen voor en achterkant gedruk. Het papiersoort wat bij dit standaard kaartje gebruikt wordt is mat papier, 300 grs. Mooi stevig papier waardoor jullie kaart goed bij de ontvangers terecht komt en nog maanden op een plank gezet kan worden. De kaart zal in een witte envelop verzonden worden van 14 x 14 cm, perfect passend om de kaart. De kaart is aan beide zijden geprint. Voor 100 van deze kaarten inclusief enveloppen betaal je € 35,- voor de drukkosten. Daarnaast reken ik nog ontwerpkosten, die zijn € 50,-. In totaal kom je dan bij dit standaard kaartje op € 85,- is € 0,85 per stuk.

Het fijne van mijn concept is dat je eigenlijk alles nog aan kan passen en het zo duur/goedkoop kunt maken als jullie het zelf willen. Wat kan er allemaal aangepast worden? Eigenlijk alles wat betrekking heeft op het drukwerk:

• De aantallen - wil je er 75, 30, 119, het kan allemaal.

• Het formaat van de kaart -  vierkant, rechthoekig, langwerpig, enkelzijdig, dubbelzijdig, naar boven- naar links geopend, met deurtjes, noem het maar op.

• Het papiersoort - met een glim, parelmoer, Oud Hollands, mat, ribbeltje

• De envelop - wit, karton en allerlei andere kleuren

Elke aanpassing of verandering maakt de prijs natuurlijk anders. Dat kan ik helemaal voor je uitzoeken en opvragen bij de drukker zodat je zeker weet waar je aan toe bent.

De enige prijs die niet veranderd zijn de ontwerpkosten van € 50,-. Het maakt niet uit hoelang ik aan de verhuiskaart/uitnodiging werk alle uren vallen binnen die prijs. 

Proefdruk

Een proefdruk van jullie kaart laat ik altijd maken wanneer jullie het ontwerp helemaal goed vinden. De proefdruk heeft het formaat en papier naar jullie keuze. Het is dan al echt jullie kaart.

Verzendkosten

Jullie pakket wordt verzonden via Post NL. De verzendkosten hiervoor zijn € 6,95 per pakket. Wonen jullie bij mij in de buurt dan zal ik het pakket persoonlijk bij jullie bezorgen of jullie kunnen deze, wanneer dit beter uitkomt, bij mij op komen halen.

Het is een heel verhaal, maar ik werk dan ook vanuit een concept met een verhaal. Het wordt echt jullie eigen persoonlijke kaart die ik maak, en die bijvoorbeeld jullie buren nooit zullen versturen mocht er een verjaardag of ander feest zijn, of jullie vrienden wanneer zij gaan verhuizen : )

Mocht je naar aanleiding van dit hele epistel nog vragen hebben. Neem dan gerust contact met me op, dit kan via de contact pagina, en is natuurlijk geheel vrijblijvend. 

 

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief 21% btw.

© 2013 - 2018 Studio LND | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie