Navigatie

Kijken, kijken... én kopen!

Hier vindt u werken van mij van onder de 500 euro. Originele, kleinere werken – zoals aquarellen – maar ook topkwaliteit limited edition art prints (giclées), het betaalbare alternatief voor de vaak grotere originele schilderijen. Alle werken, originelen én prints, worden door mij persoonlijk gesigneerd, daarbij worden de prints ook genummerd.  Elk werk wordt geleverd met een echtheidscertificaat. De prijzen zijn binnen Nederland inclusief btw én verzendkosten. U weet dus precies waar u aan toe bent. Betalen kan via iDeal.

Original and print   Self portrait Straverf  Framed Kaki Fruit

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Marcel Straver. Ik schilder en exposeer onder mijn alias: Straverf. Ik schilder vooral in acryl in een herkenbare stijl van korte streken met de platte kwast. Noem het impressionisme, noem het grof pointilleren; er is geen specifiek labeltje voor. Mijn inspiratie haal ik meestal uit de kleine natuur om mij heen. Aquarellen en portretten maak ik ook, zowel vrij werk als werk in opdracht. Daarnaast heb ik ook een grafisch ontwerpbureau, Tweed - online & offline design.

Ik heb deze webshop speciaal opgezet om het kopen van mijn kleinere originelen (zoals aquarellen) en mijn Limited Edition Art Prints (giclées), gemakkelijker te maken. Voor mijn grotere schilderwerken en werk in opdracht verwijs ik u graag naar mijn website: www.marcelstraver.nl of www.straverf.nl. Daar vindt u – naast een compleet overzicht van al mijn werk – onder andere ook een overzicht van lopende en toekomstige exposities.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor mijn nieuwsbrief
Aanmelden
© 2017 - 2018 Straverf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?