Faq

Veel gestelde vragen (verborgen)

FAQ

BESTELLEN
Hoe veilig is bestellen bij Straatvlaggetjes.nl?
Absoluut veilig en betrouwbaar. Wij zijn een klein bedrijf dat staat voor zijn producten ons motto is kwaliteit voor jaren.

Moet ik  bij een eerste bestelling een account aanmaken?
Nee, daar houden wij, net als u, ook niet van! In slechts 4 kleine stappen is uw bestelling afgerond en kunnen wij aan de slag om de order te verwerken.

Ik heb een onderneming in België, kunnen jullie intracommunautair leveren?
Ja, als bedrijven onderling kunnen wij binnen Europa intracommunautair leveren. In dit geval is de levering belast met 0% BTW. U dient dan in uw eigen land de BTW te betalen. Indien u hiervan gebruik wenst te maken verzoeken wij u, voorafgaande aan uw bestelling, contact op te nemen met onze klantenservice.

Ik wil graag meerdere aantallen van een artikel. Krijg ik dan korting?
Aan de hand van de hoeveelheid en het artikel bieden wij u eventueel een korting aan. Wij raden u aan contact op te nemen met onze klantenservice.


BETALEN
Is jullie afrekenproces beveiligd?
Ja, zodra u bij het afrekenproces persoonlijke gegevens in moet vullen schakelt u automatisch over naar een SSL beveiligde pagina. Het internetadres in de adresbalk begint nu met https:// in plaats van http://. (De extra “s” staat voor “secure”, ofwel beveiligd)

Kan ik achteraf betalen?
Ja, dat kan. Kies dan tijdens het betaalproces voor Achteraf betalen. U ontvangt dan na uw aankoop een digitale acceptgiro. Vervolgens heeft u nog ruim een week nadat wij geleverd hebben de tijd om deze te voldoen. Op de acceptgiro staat precies wanneer uw betaling binnen moet zijn.

Wanneer moet ik een betaalwijze kiezen?
Tijdens de 1e stap van het betaalproces kunt u al een keuze maken. Na afronding van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail.

Op welke manieren kan ik bij jullie betalen?
Wij accepteren de volgende betaalmethodes: iDEAL, PayPal, Creditcard, Visa, Maestro, Mister Cash/ Bancontact en AfterPay (achteraf betalen). Er is dus altijd wel een veilige betaaloptie die u kunt gebruiken.


VERZENDEN
Vanaf welk bedrag is mijn bestelling vrij van verzendkosten?
De verzendkosten in Nederland bedragen € 7,50 verzending via Post.nl.                                                                            De verzendkosten naar België / Duitsland bedragen € 10,-- verzendeing via Post.nl
Voor verzendkosten naar overige landen kunt u contact opnemen met ons.


LEVERING PAKKET
Ik heb vandaag een artikel besteld, wanneer krijg ik het?
Het merendeel van de artikelen in de webwinkel is niet op voorraad. Dus wanneer u op werkdagen iets heeft besteld waarbij De meeste vlaggenlijnen worden op bestelling gemaakt dit ivm de kleurencombinatie/bedrukking en aantal meters onze producten worden handmatig vervaardigd. Voor de levertijd wordt na bestelling contact met u opgenomen. 

Kan ik zien wanneer ik mijn bestelling krijg aangeboden?
Ja, u ontvangt van ons een e-mail waarin bevestigd wordt dat uw order is verzonden.

Kan ik bij mijn bestelling ook een tijd aangeven wanneer het product geleverd wordt?
Helaas hebben wij geen invloed op het tijdstip van bezorgen. Wel ontvangt u van ons de pakketgegevens waarmee u uw pakket kunt traceren.

Ik was niet thuis toen het pakket afgeleverd werd. Wat nu?
Indien u toch niet in de gelegenheid bent geweest om uw bestelling aan te nemen, dan krijgt u een kaart in de brievenbus. Op deze kaart staat aangegeven dat uw bestelling niet afgeleverd kon worden en wordt u geïnformeerd wanneer het pakket nogmaals zal worden aangeboden.

Wat doe ik als mijn pakket bij aflevering is beschadigd? 
Maak altijd een melding (liefst met foto) als uw pakket is beschadigd. Dan kunnen wij de vervoerder hierop aanspreken. Mocht na het openen ook de inhoud beschadigd zijn dan zorgen wij ervoor dat het artikel wordt vervangen.


RETOUREN
Mag ik een product retourneren?
Ja, u kunt uw artikelen binnen 14 dagen na levering retourneren. Retourneren geldt alleen voor artikelen die onbeschadigd zijn. U kunt een retour aanmelden bij onze klantenservice.

Ik heb een artikel geretourneerd, wanneer krijg ik mijn geld terug?
Wanneer het product bij ons is aangekomen, ontvangt u het geld altijd binnen 5 werkdagen terug op het rekeningnummer waarmee u heeft betaald.


BEREIKBAARHEID
Op welke tijden zijn jullie telefonisch bereikbaar?
Van ma. t/m za. van 9.00u tot 19.00u kunt u ons bereiken op 0517 38 43 34 / Mob 06 155 44 315. Er is ALTIJD iemand aanwezig die uw vraag kan beantwoorden.

Wat kan ik met jullie WhatsApp-dienst?
Heeft u een vraag of wilt u een afbeelding snel met ons bespreken? Stuur dan een App'je naar 06-15544315.

© 2018 - 2020 Straatvlaggetjes.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?