Naast kinderwinkel en woonwinkel is Stippekip een trotse, geselecteerde dealer (stockist) van Chalk PaintTM van Annie Sloan. De verf met een krijtachtige uitstraling waarbij schuren en gronden níet nodig is. Mijn creatieve woonwinkel is tevens een fijne werkplek voor andere creatieve mensen en hier geef ik graag workshops om Annie Sloan's verftechnieken aan u over te brengen.

In 2012 ben ik gestart met een onderscheidend (kinderkamer) assortiment met een nostalgische touch met duurzame producten in een hoogwaardige kwaliteit. Inmiddels vind je hier een uitgebreider assortiment met meubels, woonaccessoires en cadeaus voor kinderen én jezelf.

Stippekip heeft de voorkeur voor een sfeervolle en ingetogen stijl in harmonieuze kleuren maar gaat graag de uitdaging aan dit eens te combineren met kleur en mode details. De kleurenkaart van Annie Sloan spreekt mij daarom erg.

Onder het label "Studio Stippekip" ontwerp en maak ik in eigen huis eigentijdse producten. Bij Stippekip zijn niet alle artikelen nieuw, maar vaak gebruikt, oud en zelfs antiek. Deze vondsten, soms hersteld en gerestaureerd, dragen met trots het label "Stippekip Vintage" omdat ze het verdienen om met liefde te worden gebruikt, de ogen te strelen of...heerlijke en vergeten momenten in het ouderlijk huis of bij grootouders te doen herleven.

Creatieve Groet!

Founder Stippekip gerda-groeneveld.jpg

 

 

 

 

 

Foto: Burgman fotografie

Visie Stippekip

© 2012 - 2017 Stippekip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel