KINDERFEESTJE Bloempot stippen

Vorige Artikel 5 van 5
€ 13,50 (inclusief 21% BTW)

Bij Stippekip decoreer jij tijdens je kinderfeestje of workshop een hippe bloempot met Chalk Paint van Annie Sloan. We starten in groepjes van 2 en beginnen met het mengen van jullie favoriete (pastel)kleuren. Na het mengen en verven van de basiskleur gaan we droogföhnen en een waslaag aanbrengen. Daarna zoeken jullie de kleuren voor de decoratie uit en gaan jullie aan de slag met het stipwerk!

En hoe maak je een bloempot nou nóg leuker? Nou…met een leuke plant er in!!!

We gaan daarom na een pauze met lekker versgebakken popcorn en limonade gauw aan de slag met het vullen van de bloempot en kiezen onze eigen fleurige plant! Daarna maken we nog een originele, creatieve plantensteker. Na afloop wordt jouw bloempot nog feestelijk ingepakt en kun jij vol trots thuis laten zien wat je zelf hebt gemaakt!

Duur van dit feestje is ongeveer 2 uur

Minimaal 6 en maximaal 12 kinderen

Advies leeftijd: vanaf 7 jaar (groep 4)

In overleg is er af te wijken van de standaard tijden. Tijdens de pauze (of lunch) is gelegenheid om eventueel kado’s uit te pakken

Wil je weten welke data nog vrij zijn? Klik dan op ‘bestellen’ en klik vervolgens op 'datum en tijd’. Er opent dan een venster met de data die nog vrij zijn. Je kunt hieruit je keuze maken en aanklikken om deze datum te reserveren. staat de datum van uw keuze er niet (meer) bij? Neem dan contact op om de beschikbaarheid te bespreken.

De kinderfeestjes bij Stippekip zijn inclusief materiaal, limonade, iets lekkers en popcorn. Dit feestje is naar wens verder uit te breiden, neem hierover dan conact op.

De kinderfeestjes kunt u boeken op zaterdagochtend, zaterdagmiddag en op de woensdag- en vrijdagmiddag. ’s Middags kunnen wij tot uiterlijk 13.15 uur starten.

Om de mogelijkheid te kunnen bieden rechtstreeks vanuit school te komen, bieden wij een lunch aan voor € 1,50 per kind. Deze lunch bestaat uit een papieren lunchbag gevuld met een donut en krentenbol. Zie hiervoor onze opties om deze erbij te reserveren.

Heb je nog vragen? bel of Whatsapp naar Gerda, 06-50903578 Neem gerust contact met ons op via info@stippekip.nl 

© 2012 - 2017 Stippekip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel