Navigatie

Chocolade

Chocolade smelten is niet moeilijk zolang je ervoor zorgt dat er geen water bij de chocolade komt en dat de chocolade niet verbrandt.

Zo doe je het:

1) Als je start met een blok chocolade, dan hak je die best eerst in kleine stukjes.

2) Smelten kan je "au bainmarie" of in de magnetron.

    Smelten gebeurt best langzaam met niet teveel warmte, zo vermijd je dat de chocolade verbrandt.

  • Smelten "au bainmarie"
    • Plaats de kom met chocolade op een pan met heet water.
    • De kom mag het water niet raken.
    • Laat het water niet koken.
    • De chocolade zal langzaam smelten, roer geregeld in de chocolade.
  • Smelten in de magnetron
    • Plaats de kom met chocolade in de magnetron.
    • Start de oven op 500-800W voor  20-30sec.
    • Neem de kom uit de oven en roer de chocolade om.
    • Herhaal tot alle chocolade gesmolten is.
    •  
  • Chocolade (puur)
    Chocolade (puur)

    Zelf creaties maken met chocolade?

    Voor chocolade lolly`s of koekjes of voor in vormen.

    Prijs per 100 gram € 1,25.

    Nu leverbaar in wit melk en puur.

    € 1,25
  • Chocolade (melk)
    Chocolade (melk)

    Zelf creaties maken met chocolade?

    Voor chocolade lolly`s of koekjes of voor in vormen.

    Prijs per 100 gram € 1,25.

    Nu leverbaar in wit melk en puur

    € 1,25
  • Chocolade (wit)
    Chocolade (wit)

    Zelf creaties maken met chocolade?

    Voor chocolade lolly`s of koekjes of voor in vormen.

    Prijs per 100 gram € 1,25.

    Nu leverbaar in wit melk en puur

    € 1,25
  • Verzendkosten
    Verzendkosten

    Besteld u producten uit de webshop? En geen workshop klik dan op bestel bij verzendkosten voor een verzending onder de 10 KG.

    Dit ziet u terug op de factuur.

    De verzending is zonder verzekering / aangetekend wilt u dat…

    € 6,95
© 2010 - 2018 SJOKOHOME | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Ook een eigen gratis shop?