Sieradensets met edelstenen. 

07.10.2019


 

Nieuw zijn deze leukerds, sieraden met edelstenen. 

Sieraden met een speciale boodschap, of je de set nu zelf gaat dragen of deze cadeau geeft aan een mooi persoon in je omgeving. Lief zijn voor jezelf en voor elkaar. Liefde en verbinding, daar draait het om in het leven en dat stralen deze unieke sets ook uit. Om de sieraden dat beetje extra’s te geven is er gewerkt met edelstenen. Je kunt je keuze voor een set natuurlijk baseren op de kleuren, maar wist je al dat elke edelstenen ook een speciale werking heeft?


Kralen armbandjes, dit zorgt voor toffe mix and match sets. 

Het fijne aan deze mix and match set is dat er meerdere kralen armbandjes in één set zitten. Daardoor kun jij de set dragen zoals jij dat wilt, de complete set in één keer voor een happy armcandy, of je draagt één of twee kralen armbandjes. Je kiest gewoon waar jij die dag zin in hebt, en wat perfect matcht met je outfit. Handig!

De kralenarmbandjes zijn niet alleen mooi om te zien en te dragen, de edelstenen hebben een speciale werking en worden hierom al eeuwen lang gebruikt. Of je nu kiest voor de laboriet, hematiet, serpentine, jasper of tijgeroog. Elke edelsteen heeft zijn eigen werking en kan jou helpen die ene situatie aan te gaan, of je te helpen een bepaalde periode door te komen. Ook kunnen ze bepaalde eigenschappen stimuleren of versterken. 

De armbanden zijn voor veel gelegenheden geschikt. Wil je je moeder, zus, nicht, vriendin, collega of een ander dierbaar persoon speciale sieraden met een unieke, mooie en liefdevolle boodschap cadeau te geven? Even die speciale persoon te ondersteunen of te helpen bij een bepaalde periode. Of om gewoon even te laten weten hoe blij je bent met deze leukerd in je leven. 

Weet jij nog een persoon dat meer rust kan gebruiken? Of misschien ben je daar zelf wel aan toe, dan is tijgeroog perfect. De edelsteen tijgeroog zorgt bijvoorbeld ook voor meer inzicht in jezelf, maar ook in anderen mensen om je heen. Voor meer zelfvertrouwen past de hemaliet of laboriet en voor absorberen van negatieve energie kies je voor picasso. En voor meer balans in lichaam en geest kies je voor serpentijn. Zo zie je maar weer dat elke edelsteen een andere werking heeft, en op een ander moment in het leven bij je past. 

 

  
 

Handmade armbanden waarin gewerkt is met edelstenen. 

Zoals je gewend bent van de sieraden van Handmade by Sjiek zijn ook deze sets met veel liefde handgemaakt. Alle kralen zijn geregen op elastiek, daardoor zijn ze ook heel handig om om te doen, en zitten ze ook heel soepel om je pols. En zoals je gewend bent wordt er enkel gewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen. Dit geldt zowel voor de acryl kralen als mede de edelstenen.  Over het algemeen zijn de sets gemaakt voor een polsmaat van circa 17 centimeter. Heb jij een andere maat en wil je graag ook zo'n toffe mix and match set met edelstenen? Stuur me dan gerust even een mailtje, dan bespreken we samen even de mogelijkheden.

En nog een ander, nieuw, item in de shop zijn de sieraden kaartjes. Geef je cadeautje aan die speciale persoon net even dat extraatje. Deze sieraden kaartjes maken je sets helemaal compleet. Een boodschap voor jezelf, of om je cadeautje aan de ander net iets extra's te geven. 

Wat vind jij van deze sieradensets met edelstenen? Ik hoor het graag van je! Stuur je me even een mailtje (info@handmadebysjiek.nl) 

 

inschrijven member van sjiek, handmade by sjiek

 

© 2015 - 2020 Handmade by Sjiek! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel