Bag2Bag avontuur

17-04-2018

 


Super tof dutch label, Bag2Bag.

Ik wil jullie even meenemen in mijn avontuur van bag2bag en jullie iets vertellen over dit geweldige Dutch Design Label en over het waarom ik dit merk in mijn collectie heb opgenomen.

Toen ik begon met Handmade by Sjiek had ik alleen tassen van kunst-leer in het assortiment. De zoektocht naar leuke en betaalbare tassen was snel geslaagd, het toffe merk zaza'z was een feit. Na een tijdje wilde ik graag uitbereiden, mijn tassen-collecte (voor degene die me kennen klinkt dit zeker niet gek ?) Dus ik begon met een zoektocht om mijn tassen collectie te kunnen uitbreiden. Ik zocht en zocht. Ik heb heel wat Google zoekopdrachten ingevoerd, aangeklikt, gescrolt, en nog meer geklikt maar zeker ook weer heel veel weggeklikt. In mijn hoofd had ik al een bepaald beeld bij wat ik zocht; mooi, stoer, functioneel, van echt leer maar toch betaalbaar. Ondertussen waren we weer een paar dagen verder, nog meer sites bekeken, en ook weer weggeklikt, sommige waren het helemaal niet en andere net niet, maar “opeens”, na een zoektocht van wéken, had ik het gevonden! Het merk Bag2Bag. Voor mij was dit label toen nog geheel onbekend. Maar wat werd ik enthousiast van het zien van die collectie, alles wat ik zocht in één! Ik heb wel even een vreugdedansje gemaakt.

 

Stoer, basic, gaaf, sjiek en uniek. 

Het was voor mij wel al duidelijk dat dit helemaal bij de stijl van Handmade by Sjiek zou gaan passen. Stoer, basic, gaaf, sjiek en uniek. Dus ik ben snel in mijn mailbox geklommen en een mailtje gestuurd naar Daphne. Samen met Heidi zijn deze twee dames de gezichten achter Bag2Bag. Ik kreeg snel antwoord terug, en ik was van harte uitgenodigd om de collectie te komen te bekijken. Zo geschiede; een ritje in de auto naar Daphne. Daar werd ik hartelijk ontvangen, hebben we lekkere een bakkie koffie gedronken en ondertussen kon ik alle bag2bag items in “het echie” bekijken. Super gaaf blijft dit, inmiddels zijn we al enkele collecties verder, maar dit blijf ik toch wel echt heel mooi vinden. Alle items uitgestald, en kiezen maar, welke zou dit seizoen weer aansluiten bij alle lieve klanten? En ondertussen gezellig kletsend en koffie drinkend met Daphne. Helemaal niet erg!
 

Nederlands label

Even een korte achtergrond-info-check voor jullie: Een leuk detail is ook nog dat bag2bag een Nederlands label is. De twee dames waren voorheen collega’s, maar ze waren verbaasd over het feit dat er eigenlijk geen mooie, praktische vrouwen tassen te verkrijgen waren. Vol passie, en met hard werken, gingen de dames aan de slag om dit toffe merk op de kaart te zetten.

Ze zijn nu ongeveer vier jaar bezig met hun eigen label. De collectie is en blijft exclusief omdat ze alles zelf in de hand hebben, van de ontwerpen tot alles versturen als het klaar is, en ook alles wat hier tussen in zit. Ze houden het hele proces goed in de gaten, het ontwerpen, de testen, de kleurkeuze, de keuze van het leer; overal zijn ze bij betrokken. Een leuk detail om te weten is dat de tassen in India gemaakt worden.

Een ander belangrijk detail is dat deze tassen gemaakt worden van een super kwaliteit runderleer. Dit zie je ook terug in het natuurlijke karakter van alle items en door gebruik van de tas zal het leer alleen maar mooier worden.

 

bag2bag austin green, leren shopper, tas bag2bag, handmade by sjiek

 
 

Wat maakt Bag2Bag nu zo uniek?

Allereerst de ontwerpen, het leer, de kleur, de kwaliteit, de afwerking, de details, de verstelbare schouderband, maar ook zeker de o zo herkenbare pluimpjes met bloemetje, het kenmerk van bag2bag. Of je nu op zoek bent naar een clutch, naar een shopper, grote of kleine tas, bij deze collectie van bag2bag zit je altijd goed. Of je nu naar je werk gaat, een dagje school, of een gezellige lunchafspraak met vrienden, met deze bags kun je altijd én overal voor de dag komen!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag de gehele collectie bij Handmade by Sjiek zien? Dat kan, check dan >> https://www.handmadebysjiek.nl/c-4384198/bag2bag/

Liefs Marij


 

inschrijven member van sjiek, handmade by sjiek

© 2015 - 2020 Handmade by Sjiek! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel