Producten

Sfeerhaarddirect.nl biedt al jaren het grootste assortiment elektrische open haarden, sfeerhaarden, waterdamphaarden, schouwen en luxe sierhaarden. Scherp geprijsde top merken en uitstekende service.

Nieuw in onze collectie zijn de elektrische sfeerhaarden van het Amerikaanse topmerk Aflamo. Daarnaast heeft u ruime keuze uit inbouwhaarden, opti-myst haarden, waterdamp haarden, inzethaarden, voorzethaarden, LED en 3D sfeerhaarden. 

Een aantal modellen van zowel Faber Fires, Amantii, EWT, Dru, Dimplex, Modern Flames als Classicflame zijn geschikt om te combineren met een schoorsteenmantel of schouw ombouw van composiet steen. Uw eigen droom schouw van MDF is natuurlijk ook mogelijk. Montage van de meeste haarden is eenvoudig of vraag uw plaatselijke aannemer of klussenbedrijf. 

Aflamo presenteert een compleet nieuwe catogorie elektrische sfeerhaarden met een spectaculair nieuw vlameffect, Spectrafire 3D. Een 3D vlam die uniek is in de elektrische haarden wereld. Bent u van plan om binnenkort een sfeerhaard aan te kopen, bekijk dan nu de 3-D haarden inm onze shop zodat Classicflame u kan overtuigen om een Spectrafire 3D haard te kopen. Classicflame is producent van hoogwaardige premium elektrische sfeerhaarden en schouwen voor een betaalbare prijs. 

© 2014 - 2020 Sfeerhaarddirect.nl Haarden & Kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?