Sfeerhaarden

 Betaal contant bij aflevering    Pay Cash on Delivery    Goedkoopste verzending € 4,95

Sfeerhaard.pro is de grootste aanbieder van elektrische haarden, sfeerhaarden en schouw ombouwen voor Nederland en Belgie. De grootste aanbieder van elektrische sfeerhaarden. Sfeerhaard.pro verkoopt o.a. merken als ClassicFlame,  Faber, Dimplex en Aflamo haarden. Deze sfeerhaarden onderscheiden zich door kwaliteit en goede service.

Elektrische haarden zijn eenvoudig ingebruik zijn, energiezuinig en onderhoudsvriendelijk maar vooral makkelijk om aan te sluiten. U hoeft geen afvoerkanaal te maken of leiding te freezen, alleen een stopcontact is voldoende, stekker erin en klaar.

U kunt bij ons terecht voor elektrische inzethaarden, sfeerhaarden met schouw ombouw, tv-wandhaarden, voorzethaarden, hanghaarden, 3D effect Opti-Virtual, sfeerhaarden met kachel verwarming, waterdamp haarden etc. 

De sfeerhaarden van ClassicFlame zijn voorzien van het SpectraFire systeem, een zeer realisctisch vlameffect en volledig uitgevoerd met LED techniek. Energiezuing, veel mogelijkheden en een gunstige prijsstelling. 

Faber kent 3 type elektrische sfeerhaarden, te weten Optiflame, Opti-myst en Opti-Virtual. Het Optiflame systeem werkt op basis van breking van licht, het Opti-myst werkt op basis van water verdamping en het Opti-Virtual systeem werkt met de aller nieuwste 3D technieken op basis van Peppers Ghost uit de illusie wereld.

Naast de beide topmerken Classicflame en Faber bieden we u ook de brandnames Aflamo, Amantii en Modern flames. De mooie elektrische sfeerhaarden van Classicflame zijn in veel gevallen ook te combineren met een schouw ombouw, neemt u vast een kijkje in ons assortiment. Graag tot ziens.

 

Afbeeldingen kunnen auteursrechtelijk beschermd zijn.

© 2014 - 2020 Sfeerhaarden Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?