Navigatie

SPECIALISTISCHE BEHANDELINGEN ACNÉ EN ELECTRISCH ONTHAREN


Schoonheidssalon GianLuca is aangesloten bij de ANBOS. ANBOS staat voor Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging. Bij deze organisatie zijn alleen gediplomeerde schoonheidsspecialistes aangesloten die basis- én specialistische behandelingen bieden.
Omdat de salon beschikt over de specialisaties Acné en E-ontharen staan deze ook geregistreerd met een AGB-code (Algemene Gegevens Beheer-code) waarmee de zorgaanbieder kan worden herkend. Met deze unieke code staan zorgaanbieders geregistreerd in een landelijke database. Wegens deze registratie zijn er mogelijkheden om deze behandelingen vergoed te krijgen via uw zorgverzekeraar. Check daarom uw polis om te kijken welke vergoeding u kunt ontvangen!

Acné behandelingen
Bij acné zijn er verschillende behandelingen mogelijk.  Na een uitgebreide huidanalyse en intake wordt bepaald welke behandeling(en) het beste resultaat geeft. Na besluit tot behandeling, wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die U dient te ondertekenen.

Bij uw 1e behandeling ontvangt U informatie over de behandeling, welk resultaat U kunt verwachten en advies en voorlichting over huidverzorging en evt. risico’s. Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig om de acné te verminderen.

Acné behandeling standaard €49,50
Acné behandeling fruitzuurpeel € 65,00

Het is mogelijk dat een combinatie van behandelingen wordt aanbevolen.
 

Electrisch ontharen

Wat houdt de behandeling in?
Indien u last heeft van storende haartjes op uw bovenlip en/of kin kunt u deze laten verwijderen d.m.v. E-ontharen. Het voordeel van deze methode is dat ook blonde, grijze en rode haren kunnen worden verwijderd. 
Er wordt gebruik gemaakt van een minuscuul dun naaldje waarmee haren één voor één behandeld zullen worden. Door het gebruik van stroom ontstaat warmte in het haarzakje waardoor de haar beschadigd en vernietigd wordt. Na elke behandeling worden de haren dunner en zwakker.  Het doel van de behandeling is haarvermindering. De behandelperiode varieert afhankelijk van de hoeveelheid haren, frequentie, type haar etc.

Voor wie is het geschikt?
De behandeling is voor de meeste mensen geschikt mits de contra-indicaties zijn uitgesloten. Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een intakegesprek en anamnese plaats.

Na besluit tot behandeling, wordt alle informatie op papier gezet in een  behandelingsovereenkomst die U dient te ondertekenen.

Het starttarief van de behandeling is € 17,50. U betaald afhankelijk van het aantal minuten. Bijvoorbeeld 25 minuten is € 30,= , 30 minuten is € 35,= etc.


AGB-code onderneming: 89054300
AGB-code vestiging: 71161031
AGB-code specialisaties Acné en Elektrisch Ontharen: 89100838
Kwalificatiecode Acné: 8905
Kwalificatiecode Elektrisch Ontharen: 8907

Winkelwagen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Volg ons op:

 

© 2019 - 2020 Schoonheidssalon GianLuca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?