Navigatie

ACTIES

 


 

 

Behandeling van de maand oktober:
Diamondpeel + Mesotherapie gelaat!

DEZE HUIDVERBETERENDE DIAMONDPEEL EN MESOTHERAPIE is bedoeld om uw huid te activeren om opnieuw collageen aan te maken.
Daarnaast wordt door het polijsten van de huid indicaties zoals pigmentatie, droge huid, lijntjes/rimpeltjes, acnélittekens, rokershuid, grove poriën, onzuiverheden alsook een vette huid aangepakt.
Door aansluitend de mesotherapie toe te passen wordt de huid direkt gevoed met serums en ampullen tot in de diepere huidlagen. Hierdoor ontstaat er een verjongend effect van de huid waardoor er na 1 behandeling al resultaat zichtbaar is.

Een supermooie behandeling die voor bijna ieder huidtype geschikt is!

Normaal €79,= nu voor €69,= bij 1 behandeling
Kuur van 3 behandelingen € 60,= per behandeling.
Kuur van 5 behandelingen slechts €55,= per behandeling.


Product van de maand oktober: Acnéset!

DE MEESTE MENSEN HEBBEN NA DE VAKANTIEPERIODE IETS MEER LAST VAN ACNÉ OF PUISTJES IN HUN GEZICHT.
Veelal wordt dit veroorzaakt onder invloed van zonlicht. De acné-bacterie is nl. minder actief omdat deze niet tegen UV-straling kan. De huid droogt uit en zal minder glimmen na het zonnen. Het lijkt dus wel alsof de zon en zee genezend werken. Maar de huid maakt juist meer talg aan als reactie op het uitdrogen door de zon. Bovendien wordt de huid dikker om beschermd te zijn tegen de UV-straling. Na de zomer verdunt de huid zich weer en die opgehoopte (witte) talg wordt extra zichtbaar. Er kan een explosie van puistjes plaatsvinden. 

Om de huid na de vakantie op een juiste manier te verzorgen is de acnéset een ideale basis. Ook zeer geschikt voor een gecombineerde, onzuivere en vette huid!

De set bestaat uit: 
1 DR. Baumann Cleansing Gel RV (reisverpakking), 75 ml
1 Anti comedo lotion RV, 75 ml
1 Active Care RV, 10 ml
1 Multivitaminelotion RV 10 ml
1 Zinc cream RV, 7 ml

Wilt u meer weten over deze producten of wenst U prijsinformatie?
Neemt u dan gerust contact op!


Product in de kijker:
Bleachingcream en vitamine A ampul!

NA DE ZOMERPERIODE ONSTAAN ER VEELAL STORENDE PIGMENTENVLEKKEN  in uw gezicht of de pigmentvlekken zijn feller geworden. Dit gebeurt onder invloed van zonlicht. De bleaching cream in combinatie met een vitamine A ampul zijn mooie producten om deze vlekken te doen vervagen. 

De stoffen die in de bleaching cream gebruikt worden om uw huid te bleken zijn arbutine en niacinamide, naast vitamine E en C. 
Arbutine is terug te vinden in beredruifextract (plant uit de heidefamilie). Deze remt de vorming van melanine in de huid en gaat daardoor pigmentvlekken doen vervagen. Melanine wordt door de huid aangemaakt en in de zomer zorgt het voor ons mooie bruine kleurtje. Als melanine gelijkmatig wordt aangemaakt dan worden we egaal bruin. Er zijn echter tal van factoren – zoals zonschade, hormonen, acné, slecht genezen wondjes, … -die dit proces kunnen verstoren en dan ontstaan er pigmentvlekken.


De stof niacinamide ondersteunt de aanmaak van nieuwe ceramiden en vrije vetzuren en helpt op die manier de huidbarière te versterken. Hierdoor verliest de huid minder vocht en is beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Niacinamide helpt ook bij oppervlakkige pigmentvlekken en rode vlekken in het gezicht.

Verwacht echter nooit wonderen van een huidverblekend product. Het kan een deel van de pigmentvlekken “oplossen” en doen vervagen maar pigmentvlekken voor 100% ‘wegsmeren’ lukt nooit. Voorkomen is beter dan genezen geldt ook hier. Het regelmatig gebruiken van een goede huidverzorging met voldoende antioxidanten en verantwoord omgaan met de zon zullen ervoor zorgen dat pigmentvlekken tot een minimum beperkt blijven.

Door de bleaching cream te combineren met een vitamine A ampul kunt u een nog beter resultaat bereiken. Vitamine A is in staat de beschadigde huidcellen te herstellen en het collageengehalte te verhogen. Werkt daardoor preventief tegen vroegtijdige rimpels en pigmentvorming. 
 
Bleaching cream, pot 50 ml
Vitamine A ampul 7ml

Wilt u meer weten over deze producten of wenst U prijsinformatie?
Neemt u dan gerust contact op!

 

Winkelwagen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Volg ons op:

 

© 2019 Schoonheidssalon GianLuca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?