Navigatie

BIONOME HUIDVERZORGING IN COMBINATIE
MET GEZONDE VOEDING

Schoonheidsverzorging van binnenuit - het belang van gezonde voeding!

De toestand van de huid hangt niet alleen af van de juiste huidverzorging maar ook van erfelijke aanleg en levenswijze, vooral dan van voeding. Het zou zonde zijn dat de kwalitatieve bionome huidverzorging van Dr. Baumann Cosmetic door een verkeerd voedingspatroon wordt tegengewerkt of niet optimaal kan aanslaan. Een gezonde voeding, met de noodzakelijke bouwstoffen voor lichaam en huid, is daarom erg belangrijk. De dwarsdoorsnede van de huid hiernaast toont duidelijk het belang van een gezonde voeding aan. En complex stelsel van bloedvaten voert gezonde, maar ook schadelijke stoffen uit de voeding naar de huid. De kwaliteit van de voedingsstoffen bepaalt dan ook uiteindelijk de gezondheid van de huid.

Een gezonde huid betekent ook een gezond lichaam daarom werk ik samen met Cure4life. Foto 16-02-14 om 13.47
Gezond, effectief en blijvend afvallen in Maastricht met behulp van een medisch voedingsprogramma en personal coach.

How2behealthy staat voor een ontdekkingsreis naar een nieuwe levensstijl. U kunt uw persoonlijke gezondheidsdoelen bereiken via een gezondheidsabonnement op maat binnen 3 of 6 maanden. Ons doel is om U tot 10 jaar jonger en vitaler te laten voelen! Uw biologische leeftijd meten we middels een Body-Vital-Check vóór en na het programma en verlagen we met behulp van een persoonlijk natuurgeneeskundig behandelplan en personal coach!

U ontvangt 10% korting bij het afsluiten van een 3 of 6 maanden abonnement en 10% korting op alle soorten supplementen indien U klant bent bij Schoonheidssalon GianLuca.

Winkelwagen

© 2019 Schoonheidssalon GianLuca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?