Microdermabrasie “Diamond Peel”

Microdermabrasie is een techniek die gebruik maakt van een mechanische peeling waardoor de bovenste huidlaag en de huidverhoorning laag voor laag worden afgeschilferd en hierdoor de nieuwe huidlaag tevoorschijn kan komen. Door de toepassing van microdermabrasie wordt de huid geactiveerd om collageen aan te maken, hierdoor ontstaat er een verjongend effect van de huid waardoor er al na een eerste behandeling zichtbaar resultaat is.
Voor optimale resultaten worden kuurbehandelingen geadviseerd in combinatie met mesotherapie, waarmee de huid direct gevoed wordt met de benodigde serums of ampullen tot in de diepere huidlagen. Microdermabrasie in kuurverband kan ook heel goed gecombineerd worden met Fruitzuurpeel- of Dermarollerbehandelingen (informeer gerust naar de mogelijkheden in de salon).
Hierdoor is er voor vele huidproblemen een oplossing te bieden.

Indicaties:
– Littekens
– Acné
– Pigmentatie
– Droge huid
– Vette Huid
– Lijntjes/Rimpeltjes
– Rokershuid
– Grove poriën
– Onzuiverheden

 

Microdermabrasie + Mesotherapie (60 min.)  €   79,=
Microdermabrasie + Mesotherapie kuur 3x  € 210,=
Microdermabrasie + Mesotherapie kuur 5x € 335,=
Microdermabrasie + Mesotherapie incl. hals/decolleté €   99,=
Microdermabrasie + Mesotherapie incl. nek/schoudermassage€   99,=
Mesotherapie (alleen in combinatie gezichtsbehandeling) €  17,50

 

Dermaroller behandeling €65,00
(excl. aanschaf dermaroller)
De dermaroller wordt gebruikt bij het behandelen van rimpels, littekens, hyperpigmentatie, cellulite en striae. Deze huidvernieuwingsbehandeling wekt de collageensynthese op door microgaatjes te maken in de opperhuid zonder de integriteit ervan aan te tasten. De behandeling heeft een korte tot bijna geen herstelperiode en geeft vergelijkbare resultaten als mesotherapie en microdermabrasie. De huid gaat er zichtbaar jonger en frisser uitzien.
Voor het beste resultaat wordt een kuur van 4 tot 6 behandelingen aangeraden. Daarnaast is een thuisverzorging met ampullen en liposomen aan te bevelen. Vraag naar de mogelijkheden in de salon.
Kuur van 3 behandelingen € 175,=
Kuur van 5 behandelingen € 275,=

Eye en decolleté treatment € 79,=
Deze behandeling is een specifieke behandeling voor de huid rondom de ogen en het decolleté. Door het gebruik van vitamine A en een Light Peel (melkzuur, amandelzuur en salicylzuur) krijgt u een uiterst effectief resultaat tegen de tekenen van vermoeidheid en veroudering. Vitamine A stimuleert de celdelingsactiviteit en speelt daarom een belangrijke rol bij de opbouw van collageen en elastine. De epidermis wordt automatisch dikker en vermindert de rimpeldikte. Door deze behandeling wordt de “gezonde huid” weer zichtbaar en kan uw huid weer stralen.

SuperFacial Peel behandeling € 17,50 extra op behandelprijs
(uitsluitend in combinatie met basis- en uitgebreide behandeling)
Een behandeling met papaja-enzympeeling, deze peeling verteert dode huidcellen, celvernieuwing wordt gestimuleerd, de huid wordt elastischer, de huidstructuur fijner en de verstopte porien worden gereinigd. De huid ziet en voelt na de behandeling heerlijk fris en glad. Belangrijk na deze behandeling is om de huid gedurende 24 uur niet bloot te stellen aan zonlicht of zonnelampen.

Fruitzuurpeel behandeling €65,00
Deze behandeling zorgt voor het succesvol verwijderen van onvolkomenheden zoals acné (niet actief), littekens, fijne lijnen en rimpels, hyperpigmentatie en het bereiken van een verbeterde huidstructuur. Voor een succesvol resultaat worden 4-6 behandelingen aanbevolen afhankelijk van huidtextuur, leeftijd, lijnen en rimpels. Daarnaast is een thuisverzorging met ampullen en liposomen aan te bevelen. Voorafgaand vindt altijd een intakegesprek plaats.
Kuur van 3 behandelingen € 175,=
Kuur van 5 behandelingen € 275,=

Face-lifting massage € 12,50 extra op behandelprijs
(uitsluitend in combinatie met uitgebreide behandeling).
Bij deze massage wordt de doorbloeding in het bindweefsel geactiveerd waardoor de aanmaak van collagene- en elastine vezels worden gestimuleerd. De massage werkt cel- vernieuwend en de huid gaat er jonger en steviger uit zien. De massage is inclusief ampul.

Face-lifting massage in kuur verband € 195,=
6 Behandelingen van 30 minuten inclusief reiniging gelaat.

Massage met chocolade € 15,00 extra op behandelprijs
(uitsluitend in combinatie met basis- en uitgebreide behandeling).
Een massage met doeltreffende verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende en anti-verouderende werking op de huid. De massage die vertroetelt en geeft je een gevoel van geluk of euforie!

Hals en decolletépakking € 15,00 extra op behandelprijs
(uitsluitend in combinatie met luxe, en uitgebreide behandeling)
Deze pakking heeft een zuiverende, verzorgende en verstevigende werking.

”Rose”” Gelaatsmasker € 12,50 extra op behandelprijs
(uitsluitend in combinatie met gelaatsbehandeling)
Dit masker heeft een zuiverende, kalmerende en verstevigende werking, geschikt voor alle huidtypes, ook voor de rijpe en in het bijzonder de gevoelige huid.

Ampul € 5,=
Werkstofconcentraat voor de huid.

 

Winkelwagen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Volg ons op:

 

© 2019 - 2020 Schoonheidssalon GianLuca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?