SALON VOOR GEZONDE HUIDVERZORGING, HUIDVERBETERING EN MASSAGES

Verlenging sluiting salon

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte en de verlenging van de  "target lockdown", blijft de salon t/m 28 april 2020 gesloten.

Klanten die een afspraak bij mij gepland hebben t/m 28 april worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Er wordt met U contact opgenomen om een nieuwe afspraak te plannen na 28 april of latere datum.
Zeer spijtig dat de verlenging langer gaat duren maar dit zat er aan te komen.

OM UW HUID IN CONDITIE TE HOUDEN en er fris te blijven uitzien is het van belang om uw gezonde thuisverzorging te blijven voortzetten.
U kunt uiteraard uw producten blijven bestellen per mail, whatsapp, telefonisch of via de webshop. U kunt deze dan ophalen in de salon of laten thuisbezorgen.
Cadeaubonnen kunnen ook verstuurd worden of worden afgehaald in de salon.

De salon heeft speciale openingsuren om uw (bestelde) producten af te halen of om zo binnen te lopen. Ik laat 1 klant per keer binnen. 


Maandag  : 15.00 - 18.00 uur 
Woensdag: 18.00 - 20.00 uur
Zaterdag   : 10.00 - 12.00 uur

Ook voor verzorgingsadvies kunt u nog steeds bij mij terecht. Hetzij per WhatsApp,
mail of telefonisch.

Hopelijk tot snel en blijf gezond!

Indien u meer informatie wenst neemt u gerust contact op.

 

Bezorging producten

HEEFT U GEEN ZIN OF TIJD OM NAAR DE SALON TE KOMEN?
Geen probleem! De producten worden t/m 28 april 2020 gratis aan huis bezorgd indien u binnen de gemeente Eijsden/Margraten woont.

Buiten de gemeente worden de producten voor €3,60 thuisbezorgd of verstuurd via de post. Bestelt U boven de €100,= dan hoeft U zoals gebruikelijk niets te betalen voor portokosten.

Op deze manier hoop ik U toch enigzins tegemoet te komen in deze moeilijke periode.


Als gediplomeerd en ervaren schoonheidsspecialiste en huidconsulente ben ik in 2006 gestart met schoonheidssalon GianLuca. Ik ben gespecialiseerd in het oplossen van huidproblemen. Schoonheidssalon GianLuca is een salon voor gezonde huidverzorging, huidverbetering en massages. In de loop van de jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd. Door mijn persoonlijke benadering, vakkennis en aandacht zult u zich snel thuis voelen in de salon.

Als huidconsulente heb ik uitgebreide kennis van cosmetica ingrediënten en de werking. Ik vind het ontzettend belangrijk om de klant bewust te maken van het gebruik van gezonde cosmetica en te helpen bij het herkennen van cosmetische ingrediënten en hun werking. Ik werk met de producten van Dr. Baumann. Iedereen wil immers een huid die langer mooi blijft, niet ziek wordt en de beloofde werking geeft. Hierbij is een goede thuisverzorging minstens zo belangrijk.

LEES MEER.........


WAT WE AANBIEDEN

 

        


In de salon gebruik ik de Bionome producten van Dr. Baumann. Zie 'Producten'. Dr. Baumann (lijnen Skinident, Classic en Beaucaire) komen ook als beste producten uit de Cosmetic tester.
Wilt u alvast kennis maken met de producten? Kijk dan naar het filmpje op 'Dr. Baumann '.

Aan de hand van een analyse van uw eigen huidverzorgingsproducten kan ik U laten zien welke werkzame stoffen in uw product zitten of juist niet in uw product voorkomen.
U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een huidanalyse zodat ik U een gericht advies kan geven om uw huid te verzorgen. Voor het maken van een afspraak klik hier.
Voorafgaand aan uw bezoek kunt U eventueel al gebruik maken van de anti-aging checklist.

Deel uw ervaringen over behandelingen en/of producten en plaats een reactie op Facebook .

Tevens kunt U ons volgen op Instagram.

 

Winkelwagen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Volg ons op:

 

© 2019 - 2020 Schoonheidssalon GianLuca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?